Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 17 Ocak Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 17.01.2024 - 18:08, Güncelleme: 17.01.2024 - 18:08
 

Uzer Sarrafiye ile 17 Ocak Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 17 Ocak Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 16 Ocak Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.   - AK Parti Genel Merkezi tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimde Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Mehmet Savran ile devam dedi. - PKK’lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Furkan Demir, 19 Ocak Cuma günü şehadetinin 7.yıldönümünde anılacak. - Nevşehir’in Avanos ve Ürgüp ilçelerinde çeşitli tarihlerde 16 bağ evinden hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli jandarma ekiplerinin çalışmaları sonrasında yakalanarak gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. - Google’de 2023 yılında Türkiye’nin en çok arattığı ilk 3 plaka ve şehirler açıklandı. Yapılan açıklamaya göre 2023 yılında Türkiye’de en çok 50 plaka ve Nevşehir aratılırken Nevşehir’i 23 plakası ile Elazığ ve 25 plakası ile Erzurum aratıldı. - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnaflarını ziyaret ederek sanayi esnaflarının istek ve taleplerini dinlerken sanayi projesi hakkında da esnaflara bilgiler verdi. -Nevşehir 19 Mayıs İlkokulu 1.sınıf öğrencileri okuma yazmayı öğrenmesinin ardından ilk işleri Vali Ali Fidan’a mektup yazmak olurken Vali Fidan ise kendisine mektup yazan minik öğrencileri makamında misafir etti. -Nevşehir’de Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 7 bin 985 araç sürücüsü kontrol edilirken 2 bin 317 araç sürücüsüne ceza yazıldığı öğrenildi. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Merkez ilçeye bağlı Nar Belediyesi’ni ziyaret ederek Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik ile bir süre görüştü. - Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde polis ekiplerince yapılan uygulamada şüpheli bir araç içerisinde yapılan aramada tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. -Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı ziyaret etti.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 17 Ocak Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 16 Ocak Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- AK Parti Genel Merkezi tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimde Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak mevcut Belediye Başkanı Mehmet Savran ile devam dedi.

- PKK’lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Furkan Demir, 19 Ocak Cuma günü şehadetinin 7.yıldönümünde anılacak.

- Nevşehir’in Avanos ve Ürgüp ilçelerinde çeşitli tarihlerde 16 bağ evinden hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli jandarma ekiplerinin çalışmaları sonrasında yakalanarak gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

- Google’de 2023 yılında Türkiye’nin en çok arattığı ilk 3 plaka ve şehirler açıklandı. Yapılan açıklamaya göre 2023 yılında Türkiye’de en çok 50 plaka ve Nevşehir aratılırken Nevşehir’i 23 plakası ile Elazığ ve 25 plakası ile Erzurum aratıldı.

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnaflarını ziyaret ederek sanayi esnaflarının istek ve taleplerini dinlerken sanayi projesi hakkında da esnaflara bilgiler verdi.

- Nevşehir 19 Mayıs İlkokulu 1.sınıf öğrencileri okuma yazmayı öğrenmesinin ardından ilk işleri Vali Ali Fidan’a mektup yazmak olurken Vali Fidan ise kendisine mektup yazan minik öğrencileri makamında misafir etti.

-Nevşehir’de Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 7 bin 985 araç sürücüsü kontrol edilirken 2 bin 317 araç sürücüsüne ceza yazıldığı öğrenildi.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Merkez ilçeye bağlı Nar Belediyesi’ni ziyaret ederek Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik ile bir süre görüştü.

- Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde polis ekiplerince yapılan uygulamada şüpheli bir araç içerisinde yapılan aramada tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.