Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 15 Ocak Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 15.01.2024 - 21:08, Güncelleme: 15.01.2024 - 21:08
 

Uzer Sarrafiye ile 15 Ocak Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 15 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 15 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - Nevşehir Belediyesi’nin Legendside Espor Merkezi ile birlikte düzenleyeceği EASPORT FC 24 Takımlar Arası Playstation Turnuvası için kayıtlar başladı. - MHP İl Başkanı Adnan Doğu’nun Nevşehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından yönetim kurulunda Ali Akkoç isminin İl Başkanı olarak belirlenmesinin ardından İl Başkanlığı makamının kime ait olduğu kamuoyuna neden halen açıklanmadı merak ediliyor. - 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti, CHP ve MHP’nin Belediye Başkan adayları açıklanırken şuana kadar en aktif çalışan adayın İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı olması dikkatlerden kaçmıyor. - 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP Genel Merkezi tarafından Avanos ve Hacıbektaş Belediye Başkan adaylarının neden açıklanmadığı merak ediliyor. - AK Parti’de yerel seçimler öncesinde aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü Ankara’da yapılacak. - Nevşehir’in Avanos ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Taş köprüde yapılan restorasyon çalışmaları hava sıcaklıklarının düşmesiyle durduruldu. - AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın annesi Güler Kemikkıran vefat etti. - 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde yeniden adaylığını açıklayan Esentepe Mahallesi Muhtarı Serdar Dursun mahallemizden daha yapacak çok işimiz var dedi. - Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın annesi Güler Kemikkıran için taziye mesajı yayımladı.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 15 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 15 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Nevşehir Belediyesi’nin Legendside Espor Merkezi ile birlikte düzenleyeceği EASPORT FC 24 Takımlar Arası Playstation Turnuvası için kayıtlar başladı.

- MHP İl Başkanı Adnan Doğu’nun Nevşehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından yönetim kurulunda Ali Akkoç isminin İl Başkanı olarak belirlenmesinin ardından İl Başkanlığı makamının kime ait olduğu kamuoyuna neden halen açıklanmadı merak ediliyor.

- 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti, CHP ve MHP’nin Belediye Başkan adayları açıklanırken şuana kadar en aktif çalışan adayın İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı olması dikkatlerden kaçmıyor.

- 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP Genel Merkezi tarafından Avanos ve Hacıbektaş Belediye Başkan adaylarının neden açıklanmadığı merak ediliyor.

- AK Parti’de yerel seçimler öncesinde aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü Ankara’da yapılacak.

- Nevşehir’in Avanos ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Taş köprüde yapılan restorasyon çalışmaları hava sıcaklıklarının düşmesiyle durduruldu.

- AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın annesi Güler Kemikkıran vefat etti.

- 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde yeniden adaylığını açıklayan Esentepe Mahallesi Muhtarı Serdar Dursun mahallemizden daha yapacak çok işimiz var dedi.

- Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın annesi Güler Kemikkıran için taziye mesajı yayımladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.