Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 15 Nisan Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 15.04.2024 - 20:42, Güncelleme: 15.04.2024 - 20:42
 

Uzer Sarrafiye ile 15 Nisan Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 15 Nisan Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 15 Nisan Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Serkan Eraslan kaldığı apart da intihar etti. - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenimine devam eden Hacı Bektaş Veli KYK Yurdunda kalmakta olan 22 yaşındaki Hüseyin U. odasının balkonundan düşerek ağır yaralandı. - Nevşehir’de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. - 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, KAPTİD Başkanı Tevfik Ölmez ile TÜRSAB İl Temsilcisi Faruk Kahveci, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret etti. - Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Teyfik Ölmez, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. - TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. - 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından İl Genel Meclisi bugün ilk toplantısında Meclis Başkanını seçti. AK Parti’nin adayı Serkan Feralan, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla İl Genel Meclis Başkanlığı görevine seçildi. - Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, Hisarsporun amatör lig maçını tribünden seyretti. - Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesi’nde bulunan müze ve ören yerlerini Ramazan Bayramı tatili boyunca 243 bin 632 yerli ve yabancı turist ziyaret etti. - MHP’nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen yeni Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu, ilk toplantısını yaptı. Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Bahçeli’nin yeni A Takımında yer bulamadı. - MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, TBMM’de MHP’nin Grup Başkanvekilliğine getirildi.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 15 Nisan Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 15 Nisan Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Serkan Eraslan kaldığı apart da intihar etti.

- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenimine devam eden Hacı Bektaş Veli KYK Yurdunda kalmakta olan 22 yaşındaki Hüseyin U. odasının balkonundan düşerek ağır yaralandı.

- Nevşehir’de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

- 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, KAPTİD Başkanı Tevfik Ölmez ile TÜRSAB İl Temsilcisi Faruk Kahveci, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı ziyaret etti.

- Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Teyfik Ölmez, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

- TÜRSAB Yönetim Kurulu üyesi Talip Aldemir 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

- 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından İl Genel Meclisi bugün ilk toplantısında Meclis Başkanını seçti. AK Parti’nin adayı Serkan Feralan, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla İl Genel Meclis Başkanlığı görevine seçildi.

- Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, Hisarsporun amatör lig maçını tribünden seyretti.

- Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesi’nde bulunan müze ve ören yerlerini Ramazan Bayramı tatili boyunca 243 bin 632 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

- MHP’nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen yeni Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu, ilk toplantısını yaptı. Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Bahçeli’nin yeni A Takımında yer bulamadı.

- MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, TBMM’de MHP’nin Grup Başkanvekilliğine getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.