Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 14 Şubat Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 14.02.2024 - 17:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 17:28
 

Uzer Sarrafiye ile 14 Şubat Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 14 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 14 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, sosyal medya hesabından Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan ile paylaştığı fotoğrafta, Nevşehir için birlikteyiz mesajı verdi. - Benzinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 79 kuruş zam geliyor. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Heyecanımız, hizmet aşkımız ve enerjimiz ilk günkü gibi. Bizim her adımımız Nevşehir için.” dedi. - 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Karapınar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Cafer Soylu’nun adaylıktan çekildiği öğrenildi. - Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde kontrol edilen 1 kişinin üzerinde 1 adet tabanca ve 15 adet fişek ele geçirildi. - Yeniden Refah Partisi Sulusaray Belediye Başkan Adayı olarak Bilal İşgören ismini açıkladı. - Nevşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personeller, iş güvenliği konusunda bilgilendirilerek sağlık taramasından geçirildi. - Kamu Sen Nevşehir İl Temsilciliği tarafından 3600 erk gösterge, ilave ek ödeme konularında Nevşehir Valiliği önünde basın açıklaması düzenlendi. - Yeniden Refah Partisi (YRP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Nail Çelik ve partililer Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Her gün ortalama 20 saat çalışan Rasim Arı, “Gece gündüz demeden bu kent için çalışacağız.” dedi. - Hacıbektaş Belediye Başkanı ve CHP Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok’un 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim iletişim ofisi hizmete açıldı. - Belediye başkanlığı görevi süresince Nevşehir halkının hayatına dokunan hizmetleriyle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, ‘Sosyal Market’ projesini duyurdu.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 14 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 14 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, sosyal medya hesabından Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan ile paylaştığı fotoğrafta, Nevşehir için birlikteyiz mesajı verdi.

- Benzinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 79 kuruş zam geliyor.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Heyecanımız, hizmet aşkımız ve enerjimiz ilk günkü gibi. Bizim her adımımız Nevşehir için.” dedi.

- 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Karapınar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Cafer Soylu’nun adaylıktan çekildiği öğrenildi.

- Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde kontrol edilen 1 kişinin üzerinde 1 adet tabanca ve 15 adet fişek ele geçirildi.

- Yeniden Refah Partisi Sulusaray Belediye Başkan Adayı olarak Bilal İşgören ismini açıkladı.

- Nevşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personeller, iş güvenliği konusunda bilgilendirilerek sağlık taramasından geçirildi.

- Kamu Sen Nevşehir İl Temsilciliği tarafından 3600 erk gösterge, ilave ek ödeme konularında Nevşehir Valiliği önünde basın açıklaması düzenlendi.

- Yeniden Refah Partisi (YRP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Nail Çelik ve partililer Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Her gün ortalama 20 saat çalışan Rasim Arı, “Gece gündüz demeden bu kent için çalışacağız.” dedi.

- Hacıbektaş Belediye Başkanı ve CHP Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok’un 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim iletişim ofisi hizmete açıldı.

- Belediye başkanlığı görevi süresince Nevşehir halkının hayatına dokunan hizmetleriyle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, ‘Sosyal Market’ projesini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.