Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 14 Mart Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 14.03.2024 - 19:36, Güncelleme: 14.03.2024 - 19:36
 

Uzer Sarrafiye ile 14 Mart Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 14 Mart Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 14 Mart Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1 lira 53 kuruş zam gelirken motorinin litre fiyatına ise 1 lira 10 kuruş zam gelecek. - Nevşehir’in Avanos ilçesinde jandarma ekiplerince şüpheli şahsın işyerinde yapılan aramada kaçak cep telefonu ve cep telefonu aksesuarları ele geçirildi. - Nevşehir’in Avanos ilçesinde fuhuşa teşvik veya yaptırmak suçundan 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari şüpheli yakalandı. - TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Şubat ayında Nevşehir’de 325 konut satışı gerçekleştirildiği açıklandı. - Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İlçe Entegre Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları ziyaret ederek Tıp Bayramı’nı kutladı. - Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. - Nevşehirli iş insanı aynı zamanda NEVBİAD üyesi de olan Yaşar Eroğlu, Nevşehir Valiliği Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfında kayıtlı olan ihtiyaç sahibi aileler için, Nevşehir Kızılay Şubesi iş birliğinde dağıtılmak üzere 10 milyon TL bağışta bulundu. - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. - Nar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kasabada bulunan Sağlık Ocağı’nda görevli sağlık çalışanlarını ziyaret etti. - 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut, hastanede görev yapmakta olan doktor ve sağlık çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutladı. - Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, Cumhuriyet Kent Meydanı ve Mahzuni Şerif parkı yenileme projesini açıkladı. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Spor Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandığını önümüzdeki eğitim öğretim yılında öğrenci kabulüne başlayacağını açıkladı.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 14 Mart Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 14 Mart Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1 lira 53 kuruş zam gelirken motorinin litre fiyatına ise 1 lira 10 kuruş zam gelecek.

- Nevşehir’in Avanos ilçesinde jandarma ekiplerince şüpheli şahsın işyerinde yapılan aramada kaçak cep telefonu ve cep telefonu aksesuarları ele geçirildi.

- Nevşehir’in Avanos ilçesinde fuhuşa teşvik veya yaptırmak suçundan 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari şüpheli yakalandı.

- TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Şubat ayında Nevşehir’de 325 konut satışı gerçekleştirildiği açıklandı.

- Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İlçe Entegre Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları ziyaret ederek Tıp Bayramı’nı kutladı.

- Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

- Nevşehirli iş insanı aynı zamanda NEVBİAD üyesi de olan Yaşar Eroğlu, Nevşehir Valiliği Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfında kayıtlı olan ihtiyaç sahibi aileler için, Nevşehir Kızılay Şubesi iş birliğinde dağıtılmak üzere 10 milyon TL bağışta bulundu.

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

- Nar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kasabada bulunan Sağlık Ocağı’nda görevli sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

- 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut, hastanede görev yapmakta olan doktor ve sağlık çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutladı.

- Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, Cumhuriyet Kent Meydanı ve Mahzuni Şerif parkı yenileme projesini açıkladı.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Spor Lisesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandığını önümüzdeki eğitim öğretim yılında öğrenci kabulüne başlayacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.