Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 13 Şubat Salı Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 13.02.2024 - 17:57, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:57
 

Uzer Sarrafiye ile 13 Şubat Salı Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 13 Şubat Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 13 Şubat Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Öznur Yeşilöz, 31 Martta yapılacak olan seçimlerde muhtar adaylığını açıkladı. Muhtar adayı Yeşilöz’ün Azaları da kadınlardan oluşuyor. - Avanos Belediye Başkanı ve CHP Avanos Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, 14 Şubat Çarşamba günü seçim ofisi açılışını yapacak. - 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerden CHP’den yeniden aday gösterilen Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, 14 Şubat Çarşamba günü seçim iletişim ofisini açacaklarını ifade etti. - Nevşehir’de trafik ekiplerince son bir hafta içerisinde 11 bin 151 araç kontrol edilirken 2 bin 722 araç sürücüsüne ceza yazıldı. - Nevşehir Belediyespor’da görev yapan ancak görevine son verilen Teknik Direktör İbrahim Cezayir, yönetim tarafından antrenmana çıkarılmayıp saldırıya uğradıklarını açıkladı. - 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Arı, "Kimseden emir almayacağım" açıklaması ile Nevşehirli seçmenlerden destek buluyor. - 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Nevşehir İl merkezinde 249 sandıkta 82 bin 789 seçmen oy kullanacak. - 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nevşehir Belediye Başkan adaylarını şuana kadar 8 parti açıkladı. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Şehrimize olan sevdamızı, dün olduğu gibi yarında çalışarak göstereceğiz.” dedi. - Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Şehir Tiyatrosu, yeni dönem atölye çalışmalarına başladı. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, yeni dönemde altyapı yatırımları için DSİ ile yaptıkları protokol çerçevesinde 900 Milyon Liralık yeni bir yatırımı hayata geçireceklerini açıkladı. - ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik’ vizyonu ile yola çıkan AK Parti’den yeniden aday gösterilen ve 3. Dönem için seçim çalışmalarına start veren AK Parti Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız seçim çalışmalarına AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin ile birlikte Belediye Garajında ki personelleri ziyaret ederek başladı. - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de yarın yağmur yağışı bekleniyor.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 13 Şubat Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 13 Şubat Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Nevşehir 15 Temmuz Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Öznur Yeşilöz, 31 Martta yapılacak olan seçimlerde muhtar adaylığını açıkladı. Muhtar adayı Yeşilöz’ün Azaları da kadınlardan oluşuyor.

- Avanos Belediye Başkanı ve CHP Avanos Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, 14 Şubat Çarşamba günü seçim ofisi açılışını yapacak.

- 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerden CHP’den yeniden aday gösterilen Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, 14 Şubat Çarşamba günü seçim iletişim ofisini açacaklarını ifade etti.

- Nevşehir’de trafik ekiplerince son bir hafta içerisinde 11 bin 151 araç kontrol edilirken 2 bin 722 araç sürücüsüne ceza yazıldı.

- Nevşehir Belediyespor’da görev yapan ancak görevine son verilen Teknik Direktör İbrahim Cezayir, yönetim tarafından antrenmana çıkarılmayıp saldırıya uğradıklarını açıkladı.

- 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Arı, "Kimseden emir almayacağım" açıklaması ile Nevşehirli seçmenlerden destek buluyor.

- 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Nevşehir İl merkezinde 249 sandıkta 82 bin 789 seçmen oy kullanacak.

- 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nevşehir Belediye Başkan adaylarını şuana kadar 8 parti açıkladı.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Şehrimize olan sevdamızı, dün olduğu gibi yarında çalışarak göstereceğiz.” dedi.

- Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Şehir Tiyatrosu, yeni dönem atölye çalışmalarına başladı.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, yeni dönemde altyapı yatırımları için DSİ ile yaptıkları protokol çerçevesinde 900 Milyon Liralık yeni bir yatırımı hayata geçireceklerini açıkladı.

- ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik’ vizyonu ile yola çıkan AK Parti’den yeniden aday gösterilen ve 3. Dönem için seçim çalışmalarına start veren AK Parti Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız seçim çalışmalarına AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin ile birlikte Belediye Garajında ki personelleri ziyaret ederek başladı.

- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de yarın yağmur yağışı bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.