Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 12 Şubat Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 12.02.2024 - 18:04, Güncelleme: 12.02.2024 - 18:04
 

Uzer Sarrafiye ile 12 Şubat Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 12 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 12 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.   - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yöneticileri ile birlikte hafta sonu ev ziyaretleri gerçekleştirdi. - Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesinde jandarma ekiplerince 10 bin 660 adet doldurulmuş makaron ve 11 kilogram 966 gram kıyılmış tütün ele geçirildi. - CHP’den son seçimlerde milletvekili adayı olan ve son olarak CHP Hacıbektaş Belediye Başkan Ady adayı olmasının ardından belediye başkan adayı gösterilmeyen Eda Doğan, koltuk sevdası yüzünden partisinden istifa ederek Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu. - 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde seçimin en çekişmeli geçmesi beklenen Avanos Belediye Başkanlığı için siyasi partilerin adayları sahaya indi. - Nevşehir Belediyesi’nin, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ye hazırlanan gençler için gerçekleştirdiği ücretsiz soru bankası dağıtımı devam ediyor. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, yeni dönemde de eğitime olan desteklerini sürdüreceklerini belirterek, “Öğrencilerimizin her anında yanında olacağız.” dedi. - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, seçim çalışmalarını bugün pazar esnafını ziyaret ederek sürdürdü. Rasim Arı, pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gönüllü Eğitim Merkezi’nde yeni dönem etkinlikleri başladı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile yapılan mücadele kapsamında uyuşturucu taciri 3 kişi tutuklandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 3 bin 800 adet doldurulmuş makaron ve kaçak ürünler ele geçirildi. - Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Onkoloji servisinin yanı sıra kemoterapi tedavisi de yapılmaya başlandı. - Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com olarak MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu’nun adı var projeleri yok haberimizin ardından Doğu bazı projelerini basın yayın kuruluşlarına servis ettirdi. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalanıp gözaltına alınırken emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. - Nevşehir’de 4 hırsızlık, dolandırıcılık ve 1 tehdit suçundan 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken 1 şüpheli tutuklandı. - Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresine 2 lira 56 kuruş zam geliyor. - Türkiye’de 2023 yılına ait şiddet olayları haritası yayınlanırken Nevşehir’de 8 farklı olayda 8 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin ise yaralandığı açıklandı.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 12 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 12 Şubat Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yöneticileri ile birlikte hafta sonu ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

- Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesinde jandarma ekiplerince 10 bin 660 adet doldurulmuş makaron ve 11 kilogram 966 gram kıyılmış tütün ele geçirildi.

- CHP’den son seçimlerde milletvekili adayı olan ve son olarak CHP Hacıbektaş Belediye Başkan Ady adayı olmasının ardından belediye başkan adayı gösterilmeyen Eda Doğan, koltuk sevdası yüzünden partisinden istifa ederek Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldu.

- 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde seçimin en çekişmeli geçmesi beklenen Avanos Belediye Başkanlığı için siyasi partilerin adayları sahaya indi.

- Nevşehir Belediyesi’nin, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ye hazırlanan gençler için gerçekleştirdiği ücretsiz soru bankası dağıtımı devam ediyor.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, yeni dönemde de eğitime olan desteklerini sürdüreceklerini belirterek, “Öğrencilerimizin her anında yanında olacağız.” dedi.

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, seçim çalışmalarını bugün pazar esnafını ziyaret ederek sürdürdü. Rasim Arı, pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gönüllü Eğitim Merkezi’nde yeni dönem etkinlikleri başladı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile yapılan mücadele kapsamında uyuşturucu taciri 3 kişi tutuklandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 3 bin 800 adet doldurulmuş makaron ve kaçak ürünler ele geçirildi.

- Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Onkoloji servisinin yanı sıra kemoterapi tedavisi de yapılmaya başlandı.

- Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com olarak MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu’nun adı var projeleri yok haberimizin ardından Doğu bazı projelerini basın yayın kuruluşlarına servis ettirdi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalanıp gözaltına alınırken emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Nevşehir’de 4 hırsızlık, dolandırıcılık ve 1 tehdit suçundan 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken 1 şüpheli tutuklandı.

- Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresine 2 lira 56 kuruş zam geliyor.

- Türkiye’de 2023 yılına ait şiddet olayları haritası yayınlanırken Nevşehir’de 8 farklı olayda 8 kişinin hayatını kaybettiği 2 kişinin ise yaralandığı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.