Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 11 Ocak Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 11.01.2024 - 17:38, Güncelleme: 11.01.2024 - 17:38
 

Uzer Sarrafiye ile 11 Ocak Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 11 Ocak Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Nevşehir’de günün tüm gelişmelerini kısa kısa sizler için hazırladık. İşte 11 Ocak Perşembe gününde yaşanan tüm gelişmeler: - Nevşehir’de sabah saatlerinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle Kapadokya bölgesinde sıcak hava balon turları iptal edildi - CHP Genel Merkezi tarafından, Derinkuyu ve Ürgüp ilçelerinin yanı sıra Yazıhüyük Belediye Başkan adayı da açıklandı.  CHP Derinkuyu Belediye Başkan adayı Taner İnce, Ürgüp Belediye Başkan adayı Ali Ertuğrul Bul ve Yazıhüyük Belediye Başkan adayı olarak ise Birol Demirdelen isimleri açıklandı. - Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde jandarma ekiplerince uyuşturucu ticareti yapma suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Suriye uyruklu A.D. yakalandı. - Nevşehir Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ye hazırlanan tüm gençlere ücretsiz soru bankası dağıtımına başladı. - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Lale Haber internet gazetesini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. - Nevşehir’de 11 Ocak Cuma günü yer yer kar yağışı beklendiği açıklandı. - Nevşehir’in ilk yeni kuşak mimarlık ve tasarım ofisi olan “Palamut Mimarlık ve Tasarım Ofisi” hizmete açıldı. - Nevşehir Belediyesi tarafından Regaip Kandili sebebiyle vatandaşlara kandil simidi ikram edildi. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli şahıslar ve araçlarsa yapılan aramalar sonrasında çeşitli suçlardan aranan 6 kişi tutuklandı.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 11 Ocak Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Nevşehir’de günün tüm gelişmelerini kısa kısa sizler için hazırladık. İşte 11 Ocak Perşembe gününde yaşanan tüm gelişmeler:

- Nevşehir’de sabah saatlerinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle Kapadokya bölgesinde sıcak hava balon turları iptal edildi

- CHP Genel Merkezi tarafından, Derinkuyu ve Ürgüp ilçelerinin yanı sıra Yazıhüyük Belediye Başkan adayı da açıklandı.  CHP Derinkuyu Belediye Başkan adayı Taner İnce, Ürgüp Belediye Başkan adayı Ali Ertuğrul Bul ve Yazıhüyük Belediye Başkan adayı olarak ise Birol Demirdelen isimleri açıklandı.

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde jandarma ekiplerince uyuşturucu ticareti yapma suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Suriye uyruklu A.D. yakalandı.

- Nevşehir Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ye hazırlanan tüm gençlere ücretsiz soru bankası dağıtımına başladı.

- 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Lale Haber internet gazetesini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

- Nevşehir’de 11 Ocak Cuma günü yer yer kar yağışı beklendiği açıklandı.

- Nevşehir’in ilk yeni kuşak mimarlık ve tasarım ofisi olan “Palamut Mimarlık ve Tasarım Ofisi” hizmete açıldı.

- Nevşehir Belediyesi tarafından Regaip Kandili sebebiyle vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli şahıslar ve araçlarsa yapılan aramalar sonrasında çeşitli suçlardan aranan 6 kişi tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.