Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 10 Şubat Cumartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 10.02.2024 - 18:51, Güncelleme: 10.02.2024 - 18:51
 

Uzer Sarrafiye ile 10 Şubat Cumartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 10 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 10 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. -AK Parti’den ilçe ve belde belediye başkan adayları açıklandı. -AK Parti’den 2 ilçe ve 4 belde belediye başkanı yeniden aday gösterilmedi. - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehir’i adım adım, karış karış, sokak sokak geziyor, çalışmalarıyla dikkat çekiyor. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran ve beraberindeki heyet, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB)'nı ziyaret etti. - Her yıl 11 Şubat tarihinde kutlanmakta olan 112 günü Nevşehir’de de 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, kınalı kuzuları Nevşehir Adnan Menderes Terminalinde düzenlenen tören ile beraber asker ocağına uğurladı. - Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin AK Parti’den yeniden Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Gülşehir’de büyük bir coşku yaşandı. - AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilçe ve belde aday tanıtım toplantısı yapıldı. AK Parti aday tanıtım toplantısında 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde adeta gövde gösterisi yaptı. - Nevşehir’in Kozaklı ilçesine bağlı Kalecik köyünde yaşayan Kore Gazisi Nasuh Oyuktaş vefat etti. - Nevşehir 1.Amatör Ligde ikinci devre bugün oynanan 3 karşılaşma ile başladı. - Lale Haber internet gazetesi olarak Nevşehir 1.Amatör Ligde mücadele eden Kapadokya Nevşehirspor’un forma sponsoru olduk. - AK Parti’nin 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkan adaylarının arasında en genç belediye başkan adayı mevcut Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş oldu. - AK Parti İl Başkanlığı tarafından bugün düzenlenen aday tanıtım programına AK Parti Gülşehir İlçe teşkilatı ve Belediye Başkanı Fatih Çiftçi damga vurdu.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 10 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 10 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

-AK Parti’den ilçe ve belde belediye başkan adayları açıklandı.

-AK Parti’den 2 ilçe ve 4 belde belediye başkanı yeniden aday gösterilmedi.

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehir’i adım adım, karış karış, sokak sokak geziyor, çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran ve beraberindeki heyet, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB)'nı ziyaret etti.

- Her yıl 11 Şubat tarihinde kutlanmakta olan 112 günü Nevşehir’de de 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, kınalı kuzuları Nevşehir Adnan Menderes Terminalinde düzenlenen tören ile beraber asker ocağına uğurladı.

- Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin AK Parti’den yeniden Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından Gülşehir’de büyük bir coşku yaşandı.

- AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilçe ve belde aday tanıtım toplantısı yapıldı. AK Parti aday tanıtım toplantısında 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde adeta gövde gösterisi yaptı.

- Nevşehir’in Kozaklı ilçesine bağlı Kalecik köyünde yaşayan Kore Gazisi Nasuh Oyuktaş vefat etti.

- Nevşehir 1.Amatör Ligde ikinci devre bugün oynanan 3 karşılaşma ile başladı.

- Lale Haber internet gazetesi olarak Nevşehir 1.Amatör Ligde mücadele eden Kapadokya Nevşehirspor’un forma sponsoru olduk.

- AK Parti’nin 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Belediye Başkan adaylarının arasında en genç belediye başkan adayı mevcut Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş oldu.

- AK Parti İl Başkanlığı tarafından bugün düzenlenen aday tanıtım programına AK Parti Gülşehir İlçe teşkilatı ve Belediye Başkanı Fatih Çiftçi damga vurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.