Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 1 Şubat Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 01.02.2024 - 17:43, Güncelleme: 01.02.2024 - 17:54
 

Uzer Sarrafiye ile 1 Şubat Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 1 Şubat Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 1 Şubat Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, ‘Benim Şehrim Benim Fikrim’ Projesi ile tüm vatandaşların proje fikirlerini alacak. - AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı görevinden istifa ettiğini açıkladı. - Nevşehirli öğrenci Çınar İçöz, Antalya’da satranç milli takım seçmelerine katılarak Nevşehir tarihinin ilk satranç milli takımına seçilen öğrencisi oldu. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 3 ilçe de torbacılara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 30 adrese düzenlenen baskınlar sonrasında 23 şüpheli gözaltına alındı. - Nevşehir’de yetim çocuklar yararına düzenlenecek programa tüm Nevşehirli kadınlar davet edildi. - Özel Kardelen Koleji futbol takımında oynayan 5.sınıf öğrencisi Çınar Kahraman, Galatasaray Futbol Kulübü altyapısına davet edildi. - Nevşehir’de emekli öğretmen Yılmaz Sekban trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla şehrimize, memleketimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Ulaşamadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok.” dedi. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halter Takımı sporcularından Eray Çaylak ve Serdar Benli, Gençler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda 67 ve 81 kg kategorilerinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı. - Kardelen Koleji 5.sınıf öğrencisi Antalya’da düzenlenen satranç milli takım seçmelerine katılarak Nevşehir’in ilk satranç milli takımına seçilen öğrencisi oldu. - Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası tarafından il genelinde berber ve kuaför fiyatlarına zam geldiği açıklandı. - İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Acar, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne 34 personel alınacağını müjdeledi. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem tedbirleri toplantısı yapıldı. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehirli esnaf ve vatandaşlarla ile bir araya gelmeye devam ediyor. -AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, 1 Nisan tarihinden itibaren Nevşehir’de yaşayan emekli vatandaşların evlerinde kullanacakları ilk 5 tonluk içme suyu bedelinin faturalarına yansıtılmayacağını açıkladı.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 1 Şubat Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 1 Şubat Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, ‘Benim Şehrim Benim Fikrim’ Projesi ile tüm vatandaşların proje fikirlerini alacak.

- AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

- Nevşehirli öğrenci Çınar İçöz, Antalya’da satranç milli takım seçmelerine katılarak Nevşehir tarihinin ilk satranç milli takımına seçilen öğrencisi oldu.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 3 ilçe de torbacılara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 30 adrese düzenlenen baskınlar sonrasında 23 şüpheli gözaltına alındı.

- Nevşehir’de yetim çocuklar yararına düzenlenecek programa tüm Nevşehirli kadınlar davet edildi.

- Özel Kardelen Koleji futbol takımında oynayan 5.sınıf öğrencisi Çınar Kahraman, Galatasaray Futbol Kulübü altyapısına davet edildi.

- Nevşehir’de emekli öğretmen Yılmaz Sekban trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla şehrimize, memleketimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Ulaşamadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok.” dedi.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halter Takımı sporcularından Eray Çaylak ve Serdar Benli, Gençler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda 67 ve 81 kg kategorilerinde üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

- Kardelen Koleji 5.sınıf öğrencisi Antalya’da düzenlenen satranç milli takım seçmelerine katılarak Nevşehir’in ilk satranç milli takımına seçilen öğrencisi oldu.

- Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası tarafından il genelinde berber ve kuaför fiyatlarına zam geldiği açıklandı.

- İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Acar, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne 34 personel alınacağını müjdeledi.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem tedbirleri toplantısı yapıldı.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Nevşehirli esnaf ve vatandaşlarla ile bir araya gelmeye devam ediyor.

-AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, 1 Nisan tarihinden itibaren Nevşehir’de yaşayan emekli vatandaşların evlerinde kullanacakları ilk 5 tonluk içme suyu bedelinin faturalarına yansıtılmayacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.