Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüp'te refüje yapılan büfe büyük tepki çekiyor

İLÇELER 05.07.2022 - 16:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp'te refüje yapılan büfe büyük tepki çekiyor

Ürgüp Belediyesi tarafından sanayi sitesinde refüjun üzerine yapılan büfe sanayi esnafının tepkilerine neden oldu.
  Ürgüp Belediyesi yaptım oldu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İmar olmayan bir noktada ve trafiğin yoğun olduğu bir alanda Belediye tarafından 1 haftadır yapımı devam eden büfeye tepkiler büyüyor. Vatandaşların en büyük tepkisi ise büfe için kesilen 2 adet çam ağacına oldu.  Geçtiğimiz yılda aynı yolun sonundaki bir alana konteynrla bir büfe konduran Ürgüp Belediyesi 4 yol diye tabi edilen ve küçük çaplı kazaların en çok yaşandığı bir alanda yapılan büfe ileride büyük kazalara yol açarsa bu kazaların sorumlusu kim olacak? Ürgüp Belediyesine soruyoruz?   Refüje yapılan büfenin inşaat ruhsatı var mı?  Kapadokya Alan Başkanlığından bir izin alındı mı?  Tapuda imarı olmayan bir alana bina yapmak ne kadar doğru? Buraya yapılan büfe kime yaptırılıyor?  
Ürgüp Belediyesi tarafından sanayi sitesinde refüjun üzerine yapılan büfe sanayi esnafının tepkilerine neden oldu.

 

Ürgüp Belediyesi yaptım oldu çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İmar olmayan bir noktada ve trafiğin yoğun olduğu bir alanda Belediye tarafından 1 haftadır yapımı devam eden büfeye tepkiler büyüyor. Vatandaşların en büyük tepkisi ise büfe için kesilen 2 adet çam ağacına oldu. 


Geçtiğimiz yılda aynı yolun sonundaki bir alana konteynrla bir büfe konduran Ürgüp Belediyesi 4 yol diye tabi edilen ve küçük çaplı kazaların en çok yaşandığı bir alanda yapılan büfe ileride büyük kazalara yol açarsa bu kazaların sorumlusu kim olacak?


Ürgüp Belediyesine soruyoruz?

 

Refüje yapılan büfenin inşaat ruhsatı var mı? 


Kapadokya Alan Başkanlığından bir izin alındı mı? 


Tapuda imarı olmayan bir alana bina yapmak ne kadar doğru?


Buraya yapılan büfe kime yaptırılıyor?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.