Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüp’te motosiklet ile otomobil çarpıştı

ASAYİŞ 27.07.2022 - 21:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te motosiklet ile otomobil çarpıştı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bu akşam meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile otomobil çarpıştı.
  Alınan bilgilere göre, Hastane istikametinden gelen 50 SB 304 plakalı motosiklet ile yan yoldan kontrolsüz bir şekilde çıkan 50 DV 070 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan otomobil önce park halinde olan 38 ABK 377 plakalı otomobile ardından elektrik direğine çarparak dururken, motosiklet sürücüsü kazada yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsünü ambulans ile hastaneye kaldırırken polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bu akşam meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile otomobil çarpıştı.


 

Alınan bilgilere göre, Hastane istikametinden gelen 50 SB 304 plakalı motosiklet ile yan yoldan kontrolsüz bir şekilde çıkan 50 DV 070 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan otomobil önce park halinde olan 38 ABK 377 plakalı otomobile ardından elektrik direğine çarparak dururken, motosiklet sürücüsü kazada yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsünü ambulans ile hastaneye kaldırırken polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.