Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüp’te eşini öldüren koca, 112 Çağrı Merkezine kendini ihbar etti

ASAYİŞ 05.07.2023 - 16:43, Güncelleme: 05.07.2023 - 22:20
 

Ürgüp’te eşini öldüren koca, 112 Çağrı Merkezine kendini ihbar etti

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde 35 yaşındaki Metin D. boşanmak üzere olduğu eşini boğarak öldürmesinin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kendisini ihbar etti.
  Alınan bilgilere göre Ürgüp ilçesinde ikamet eden Metin D. boşanmak üzere olduğu eşi Gamze D. ile son kez buluşmak istedi. Gamze D. eşinin bu isteğini geri çevirmeyerek buluşma teklifini kabul etti. Ürgüp ilçesinde Metin D. eşi Gamze D.’yi aracı ile alarak ilçede bulunan Çatalkaya mevkiinde boş bir araziye getirdi. Araç içerisinde Metin D. eşine boşanmak istemediğini ve yeniden devam etme isteğini Gamze D.’ye kabul ettirememesinin üzerine tartışma çıktı. Gözü dönen Metin D. barışma teklifini kabul etmeyen Gamze D.’yi boğarak öldürdü. Eşini öldüren Metin D. daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kendisini ihbar etti. Olay yerine sağlık ekipleri ve Jandarma JASAT ekipleri gelirken sağlık ekipleri genç kadının öldüğünü belirledi. Eşini öldüren Metin D. ise JASAT ekipleri tarafından gözaltına alınırken genç kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Ürgüp Devlet Hastanesine kaldırıldı.  
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde 35 yaşındaki Metin D. boşanmak üzere olduğu eşini boğarak öldürmesinin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kendisini ihbar etti.

 

Alınan bilgilere göre Ürgüp ilçesinde ikamet eden Metin D. boşanmak üzere olduğu eşi Gamze D. ile son kez buluşmak istedi. Gamze D. eşinin bu isteğini geri çevirmeyerek buluşma teklifini kabul etti. Ürgüp ilçesinde Metin D. eşi Gamze D.’yi aracı ile alarak ilçede bulunan Çatalkaya mevkiinde boş bir araziye getirdi. Araç içerisinde Metin D. eşine boşanmak istemediğini ve yeniden devam etme isteğini Gamze D.’ye kabul ettirememesinin üzerine tartışma çıktı. Gözü dönen Metin D. barışma teklifini kabul etmeyen Gamze D.’yi boğarak öldürdü. Eşini öldüren Metin D. daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kendisini ihbar etti. Olay yerine sağlık ekipleri ve Jandarma JASAT ekipleri gelirken sağlık ekipleri genç kadının öldüğünü belirledi.

Eşini öldüren Metin D. ise JASAT ekipleri tarafından gözaltına alınırken genç kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Ürgüp Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.