Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüpspor, son dakikada yıkıldı

SPOR 06.02.2022 - 16:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüpspor, son dakikada yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor, Elbistan deplasmanında 1-1 berabere kaldı.
  BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor ikinci yarının ilk maçında Elbistanspor ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısına etkili başlayan Ürgüpspor karşılaşmanın 23.dakikasında golcü futbolcusu Anıl Bircan ile maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı da Ürgüpspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.   Karşılaşmanın ikinci yarısında zaman zaman etkili olan ev sahibi Elbistanspor maçta beraberlik ararken Ürgüpspor ise kontra ataklar ile farkı artırma peşinde oldu. Maçın ikinci yarısının son dakikalarında ise etkili olan taraf Elbistanspor maçın son dakikasında beraberliği yakaladı. Karşılaşmada 1-1 eşitlikle sona erdi.
Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor, Elbistan deplasmanında 1-1 berabere kaldı.

 

BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor ikinci yarının ilk maçında Elbistanspor ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısına etkili başlayan Ürgüpspor karşılaşmanın 23.dakikasında golcü futbolcusu Anıl Bircan ile maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı da Ürgüpspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında zaman zaman etkili olan ev sahibi Elbistanspor maçta beraberlik ararken Ürgüpspor ise kontra ataklar ile farkı artırma peşinde oldu. Maçın ikinci yarısının son dakikalarında ise etkili olan taraf Elbistanspor maçın son dakikasında beraberliği yakaladı. Karşılaşmada 1-1 eşitlikle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.