Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüp ile KÜN arasında İşbirliği Protokolü

İLÇELER 29.12.2021 - 15:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp ile KÜN arasında İşbirliği Protokolü

Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Ürgüp Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
    Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Ürgüp Belediyesi arasında imzalanan iş birliği protokolüne göre Ürgüp Belediyesi personeli ile bunların birinci derece yakınlarına yapılacak hizmetlerden yüzde15 indirim uygulanacak.   Protokole imzaları Ürgüp Belediyesi adına Başkan Aktürk ile Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Serdar Sütcü ile Ayfer Coşkun attı.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı açıklamasında;" Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Belediyemiz arasında işbirliği protokolü imzaladık. Ürgüp Belediyesi olarak eğitime var gücümüzle destek olmaya devam ediyoruz. Hayırlı olmasını dilerim." dedi.
Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Ürgüp Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

 

 

Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Ürgüp Belediyesi arasında imzalanan iş birliği protokolüne göre Ürgüp Belediyesi personeli ile bunların birinci derece yakınlarına yapılacak hizmetlerden yüzde15 indirim uygulanacak.

 

Protokole imzaları Ürgüp Belediyesi adına Başkan Aktürk ile Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Serdar Sütcü ile Ayfer Coşkun attı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı açıklamasında;" Kapadokya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Belediyemiz arasında işbirliği protokolü imzaladık. Ürgüp Belediyesi olarak eğitime var gücümüzle destek olmaya devam ediyoruz. Hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.