Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüp Belediyesi'nden açıklama

BELEDİYELER 22.12.2022 - 13:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:25
 

Ürgüp Belediyesi'nden açıklama

Ürgüp Belediyesi tarafından haber sitemizde yayınlanan ve daha sonra yayından kaldırılan ‘Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk’ten encümen kıyak’ haberimiz sonrasında bir açıklama yayınladı.
Ürgüp Belediyesi tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde;  “İlgili haber içeriğinde fotoğrafı yayınlanan Evka Mahallesi Aksalur yolu üzerinde bulunan taşınmaz’ın Ürgüp Belediyesi Encümen Üyesi Derya Avcan Sertkaya’ya ait olduğu, Ürgüp Belediyesi’nin çevre düzenlemesi yaptığı iddia edilmiş ise de, Belediye kayıtlarının tetkikinde; Derya Avcan Sertkaya’nın taşınmazın maliki olmadığı, taşınmazın mimari proje müellifi olduğu, taşınmazın önünde bulunan yolun parke temin ve döşeme işlerinin tümünün parsel maliki tarafından yapıldığı, taşınmaz ile ilgili Belediyenin çevre düzenleme işleminin bulunmadığı, Aksalur mahallesine giden asfalt yol ile bitişiğinde ki tali yol bağlantısının sağlanması için iki yol arasına Belediye tarafından korge boru üzerine harç dökülmek sureti ile geçiş güzergahı yapıldığı, bu kısma güvenlik amaçlı barikatların konulduğu, bu işlem ile habere konu taşınmazın bir ilgisi bulunmadığı anlaşılmıştır. İzah edilen maddi olgular karşısında, 11 Aralık 2022 tarihli “lalehaber.com” künyeli internet sitesinde “Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk’ten encümene kıyak” başlıklı haber içeriği gerçek dışı olup haber içeriğinin tümünü reddederek tekzip ediyoruz. Bu haber Belediyenin tüzel kişiliğini, kurumsal kimliğini çalışanlarını zor durumda bırakma amacına matuf kaynağı bulunmayan zaman, mekan, kişi çelişkileri içeren gerçek dışı haber niteliğindedir. Haber içeriğini tümüyle tekzip ettiğimizi ve haber ile ilgili yasal yollara başvurma haklarımızın saklı tutulduğunu kamuoyunun  bilgisine saygıyla arz ederiz.
Ürgüp Belediyesi tarafından haber sitemizde yayınlanan ve daha sonra yayından kaldırılan ‘Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk’ten encümen kıyak’ haberimiz sonrasında bir açıklama yayınladı.

Ürgüp Belediyesi tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde;

 “İlgili haber içeriğinde fotoğrafı yayınlanan Evka Mahallesi Aksalur yolu üzerinde bulunan taşınmaz’ın Ürgüp Belediyesi Encümen Üyesi Derya Avcan Sertkaya’ya ait olduğu, Ürgüp Belediyesi’nin çevre düzenlemesi yaptığı iddia edilmiş ise de, Belediye kayıtlarının tetkikinde; Derya Avcan Sertkaya’nın taşınmazın maliki olmadığı, taşınmazın mimari proje müellifi olduğu, taşınmazın önünde bulunan yolun parke temin ve döşeme işlerinin tümünün parsel maliki tarafından yapıldığı, taşınmaz ile ilgili Belediyenin çevre düzenleme işleminin bulunmadığı, Aksalur mahallesine giden asfalt yol ile bitişiğinde ki tali yol bağlantısının sağlanması için iki yol arasına Belediye tarafından korge boru üzerine harç dökülmek sureti ile geçiş güzergahı yapıldığı, bu kısma güvenlik amaçlı barikatların konulduğu, bu işlem ile habere konu taşınmazın bir ilgisi bulunmadığı anlaşılmıştır.

İzah edilen maddi olgular karşısında, 11 Aralık 2022 tarihli “lalehaber.com” künyeli internet sitesinde “Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk’ten encümene kıyak” başlıklı haber içeriği gerçek dışı olup haber içeriğinin tümünü reddederek tekzip ediyoruz. Bu haber Belediyenin tüzel kişiliğini, kurumsal kimliğini çalışanlarını zor durumda bırakma amacına matuf kaynağı bulunmayan zaman, mekan, kişi çelişkileri içeren gerçek dışı haber niteliğindedir. Haber içeriğini tümüyle tekzip ettiğimizi ve haber ile ilgili yasal yollara başvurma haklarımızın saklı tutulduğunu kamuoyunun  bilgisine saygıyla arz ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.