Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, KHA’yı ziyaret etti

GÜNCEL 02.02.2022 - 13:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk, KHA’yı ziyaret etti

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kapadokya Haber Ajansı’nı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
    Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tek ulusal haber ajansı olarak faaliyete başlayan Kapadokya Haber Ajansı’nı ziyaret etti. Ziyaretten Kapadokya Haber Ajansı Genel Müdürü Coşkun Sağlamdin ile bir süre görüşen Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ajans faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Kapadokya Haber Ajansı’nın bölge açısından son derece isabetli bir karar olduğunu ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Sağlamdin’e başarılar temennisinde bulundu.   KHA Genel Müdürü Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e teşekkür etti.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kapadokya Haber Ajansı’nı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tek ulusal haber ajansı olarak faaliyete başlayan Kapadokya Haber Ajansı’nı ziyaret etti. Ziyaretten Kapadokya Haber Ajansı Genel Müdürü Coşkun Sağlamdin ile bir süre görüşen Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ajans faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Kapadokya Haber Ajansı’nın bölge açısından son derece isabetli bir karar olduğunu ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Sağlamdin’e başarılar temennisinde bulundu.

 

KHA Genel Müdürü Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.