Sitenin sağında bir giydirme reklam

Urgenç, ‘’ Emek Bayramında çifte zam hakkımızdır ‘’

EĞİTİM 26.04.2023 - 13:17, Güncelleme: 26.04.2023 - 13:17
 

Urgenç, ‘’ Emek Bayramında çifte zam hakkımızdır ‘’

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün yaklaştığını bildirerek Hükümetten seyyanen zam beklentisini hatırlattı.
  Ortalama devlet memuru maaşının 12.572 TL olduğu ülkemizde kamu çalışanlarının da bir müjde beklediğini kaydeden Başkan Urgenç, “Emek Bayramı’nda çifte bayram hakkımızdır.” dedi. TES Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Geylan açıklamasında, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan son günlerde, katıldığı tüm toplantı ve mitinglerde yaptığı konuşmalarda, değişik toplum kesimlerine yönelik müjdeler veriyor. Kamu çalışanları ve emeklileri olarak; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan maaşlara seyyanen zam yapılacağı açıklamasını bekliyoruz. Ortalama devlet memuru maaşının 12.572 TL olduğu ülkemizde kamu çalışanları da bir müjde bekliyor. Hükümet, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yaklaşırken, memurun bu son derece haklı talebine kayıtsız kalamaz! Emek Bayramı’nda çifte bayram hakkımızdır!” ifadelerine yer verdi.  
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün yaklaştığını bildirerek Hükümetten seyyanen zam beklentisini hatırlattı.

 

Ortalama devlet memuru maaşının 12.572 TL olduğu ülkemizde kamu çalışanlarının da bir müjde beklediğini kaydeden Başkan Urgenç, “Emek Bayramı’nda çifte bayram hakkımızdır.” dedi.

TES Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Geylan açıklamasında, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan son günlerde, katıldığı tüm toplantı ve mitinglerde yaptığı konuşmalarda, değişik toplum kesimlerine yönelik müjdeler veriyor.

Kamu çalışanları ve emeklileri olarak; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan maaşlara seyyanen zam yapılacağı açıklamasını bekliyoruz.

Ortalama devlet memuru maaşının 12.572 TL olduğu ülkemizde kamu çalışanları da bir müjde bekliyor.

Hükümet, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yaklaşırken, memurun bu son derece haklı talebine kayıtsız kalamaz!

Emek Bayramı’nda çifte bayram hakkımızdır!” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.