Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ülkücüler doğaya yem bıraktı

NEVŞEHİR 01.02.2022 - 16:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkücüler doğaya yem bıraktı

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından soğuk kış günlerinde yaban hayatta yaşam mücadelesi veren hayvanlar için doğaya yem bırakıldı.
    Nevşehir Ülkü Ocakları yaptığı faaliyetler ile takdir toplamaya devam ediyor. 2021 yılını 782 faaliyet ile tamamlayan teşkilat, 2022 yılına da hızlı başladı. Bu faaliyetler kapsamında soğuk kış günlerinde sokakta yaşam mücadelesi veren dilsiz canlılar için doğaya yem bırakıldı. Şehrin farklı noktalarında ki dağlık kesimlere son 1 haftada 17 kasa kemik, 52 çuval Pazar atığı ve yüzlerce kilogram bayat ekmek bırakıldı.   Ocak Başkanı Ali Türker, yapılan faaliyetler için emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından soğuk kış günlerinde yaban hayatta yaşam mücadelesi veren hayvanlar için doğaya yem bırakıldı.

 

 

Nevşehir Ülkü Ocakları yaptığı faaliyetler ile takdir toplamaya devam ediyor. 2021 yılını 782 faaliyet ile tamamlayan teşkilat, 2022 yılına da hızlı başladı. Bu faaliyetler kapsamında soğuk kış günlerinde sokakta yaşam mücadelesi veren dilsiz canlılar için doğaya yem bırakıldı. Şehrin farklı noktalarında ki dağlık kesimlere son 1 haftada 17 kasa kemik, 52 çuval Pazar atığı ve yüzlerce kilogram bayat ekmek bırakıldı.

 

Ocak Başkanı Ali Türker, yapılan faaliyetler için emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.