Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ülkücüler “Ahmet ağabeyini” unutmadı

NEVŞEHİR 15.02.2022 - 20:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkücüler “Ahmet ağabeyini” unutmadı

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından Kayserili Ahmet Özatalay’ın vefat yıl dönümünde Kur’a-ı Kerim Tilaveti yapıldı.
    Hayatı boyunca Ülkü harekete emek vermiş, çizgisinden hiç sapmadan ömrünü bu uğurda adamış Kayseri Ahmet Özatalay için Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından vefatının seneyi devriyesinde yine unutulmadı. Ocak Başkanı Ali Türker ve yönetimi tarafından Özatalay için hizmet binasında Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.   Tilavetin ardından konuşan Ocak Başkan Türker, Bugün camiamızın emektarlarından Ahmet Özatalay'ın ölüm yıldönümüdür. Nam-ı diğer Kayserili Ahmet ağabeyimiz hayatı boyunca Ülkücü Hareketin emrinde yaşamıştır. Çizgisini hiç bozmadan, Milliyetçi Ülkücü Hareket nerede ihtiyaç duyarsa orada bulunmuştur. Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak biz de ağabeyimiz Ahmet Özatalay için il ocak binamızda Kur'an-ı Kerim okuyup ruhuna armağan ettik. Allah rahmet eylesin” dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından Kayserili Ahmet Özatalay’ın vefat yıl dönümünde Kur’a-ı Kerim Tilaveti yapıldı.

 

 

Hayatı boyunca Ülkü harekete emek vermiş, çizgisinden hiç sapmadan ömrünü bu uğurda adamış Kayseri Ahmet Özatalay için Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından vefatının seneyi devriyesinde yine unutulmadı. Ocak Başkanı Ali Türker ve yönetimi tarafından Özatalay için hizmet binasında Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.

 

Tilavetin ardından konuşan Ocak Başkan Türker, Bugün camiamızın emektarlarından Ahmet Özatalay'ın ölüm yıldönümüdür. Nam-ı diğer Kayserili Ahmet ağabeyimiz hayatı boyunca Ülkücü Hareketin emrinde yaşamıştır. Çizgisini hiç bozmadan, Milliyetçi Ülkücü Hareket nerede ihtiyaç duyarsa orada bulunmuştur. Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak biz de ağabeyimiz Ahmet Özatalay için il ocak binamızda Kur'an-ı Kerim okuyup ruhuna armağan ettik. Allah rahmet eylesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.