Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları'ndan Kavak Belediyesi'ne ziyaret

NEVŞEHİR 25.04.2024 - 18:10, Güncelleme: 25.04.2024 - 18:10
 

Ülkü Ocakları'ndan Kavak Belediyesi'ne ziyaret

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve beraberindekiler, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı’yı ziyaret etti.
  Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve beraberindekiler Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, “31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde Kavak’tan yeniden Belediye Başkanı olarak seçilen Belediye Başkanımız Feridun Bağcı’yı bir kez daha tebrik ediyoruz. Kavak kasabasına hayırlı hizmetlerde bulunacağından hiç şüphemiz bulunmuyor. Bizler belediye başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı da nazik ziyaretlerinden dolayı Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve beraberindekilere teşekkür etti.  
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve beraberindekiler, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı’yı ziyaret etti.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve beraberindekiler Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik, “31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde Kavak’tan yeniden Belediye Başkanı olarak seçilen Belediye Başkanımız Feridun Bağcı’yı bir kez daha tebrik ediyoruz. Kavak kasabasına hayırlı hizmetlerde bulunacağından hiç şüphemiz bulunmuyor. Bizler belediye başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı da nazik ziyaretlerinden dolayı Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.