Sitenin sağında bir giydirme reklam

Uçhisar'da otel sahibi inşaat ustasını öldürdü

ASAYİŞ 10.11.2022 - 18:05, Güncelleme: 10.11.2022 - 18:43
 

Uçhisar'da otel sahibi inşaat ustasını öldürdü

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bir otel sahibi başka bir otel inşaatına çalışmakta olan inşaat ustası ile tartışması sonrasında silahla vurarak öldürdü.
Alınan bilgilere gör Uçhisar’da bir otel sahibi olan Atilla Özkılıç bir inşaatta çalışmakta olan inşaat ustası Mehmet Bağcı ile henüz nedeni öğrenilemeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında otel sahibi olan Atilla Özkılıç yanında bulundurduğu tabanca ile iki el ateş ederek Mehmet Bağcı’yı yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralanan Mehmet Bağcı’ya ilk müdahaleyi yapmasının ardından Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadığı öğrenildi.  Otel sahibi Atilla Özkılıç ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Otel sahibi tarafından silahla vurularak öldürülen inşaat ustası Mehmet Bağcı'nın Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi. 
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bir otel sahibi başka bir otel inşaatına çalışmakta olan inşaat ustası ile tartışması sonrasında silahla vurarak öldürdü.

Alınan bilgilere gör Uçhisar’da bir otel sahibi olan Atilla Özkılıç bir inşaatta çalışmakta olan inşaat ustası Mehmet Bağcı ile henüz nedeni öğrenilemeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında otel sahibi olan Atilla Özkılıç yanında bulundurduğu tabanca ile iki el ateş ederek Mehmet Bağcı’yı yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralanan Mehmet Bağcı’ya ilk müdahaleyi yapmasının ardından Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadığı öğrenildi. 

Otel sahibi Atilla Özkılıç ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Otel sahibi tarafından silahla vurularak öldürülen inşaat ustası Mehmet Bağcı'nın Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.