MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediyesi KAP-OFF Spor Şampiyon oldu

SPOR 08.05.2023 - 13:58, Güncelleme: 08.05.2023 - 13:58
 

Uçhisar Belediyesi KAP-OFF Spor Şampiyon oldu

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 29 Nisan – 02 Mayıs 2023 tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Merkezi’nde düzenlenen 3. Lig Masa Tenisi Müsabakaları düzenlendi.
  12 erkek ve 12 kadın takımın karşılaştığı müsabakalar sonunda erkeklerde; Nevşehir Uçhisar Belediyesi KAP-OFF Spor birinci, İzmir Altay ikinci, Kayseri Hayat Gençlik ve Spor üçüncü ve Konya Selçuklu Belediye Spor takımı dördüncü oldu. Kadınlarda ise; İstanbul Fenerbahçe birinci, Van Gençlik ve Spor ikinci, Tekirdağ Çerkezköy Belediye Spor üçüncü ve İstanbul Karaburun Doğa ve Su Sporları Kulübü dördüncü oldu. Bu kapsamda Belediyemizin sponsoru olduğu takımın şampiyonluğu sonrasında sporcular Belediye Başkanımız Osman Süslü’ yü makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür eden heyete, Başkanımız Osman Süslü başarılar diledi. Günün anısında şampiyonluk kupası beraber kaldırıldı.      
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 29 Nisan – 02 Mayıs 2023 tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Merkezi’nde düzenlenen 3. Lig Masa Tenisi Müsabakaları düzenlendi.

 

12 erkek ve 12 kadın takımın karşılaştığı müsabakalar sonunda erkeklerde; Nevşehir Uçhisar Belediyesi KAP-OFF Spor birinci, İzmir Altay ikinci, Kayseri Hayat Gençlik ve Spor üçüncü ve Konya Selçuklu Belediye Spor takımı dördüncü oldu. Kadınlarda ise; İstanbul Fenerbahçe birinci, Van Gençlik ve Spor ikinci, Tekirdağ Çerkezköy Belediye Spor üçüncü ve İstanbul Karaburun Doğa ve Su Sporları Kulübü dördüncü oldu.

Bu kapsamda Belediyemizin sponsoru olduğu takımın şampiyonluğu sonrasında sporcular Belediye Başkanımız Osman Süslü’ yü makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür eden heyete, Başkanımız Osman Süslü başarılar diledi. Günün anısında şampiyonluk kupası beraber kaldırıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.