Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü, “Her şey Uçhisar için”

BELEDİYELER 10.10.2023 - 11:05, Güncelleme: 10.10.2023 - 11:28
 

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü, “Her şey Uçhisar için”

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü düzenlediği basın toplantısında göreve geldiği günden itibaren yapılan çalışmaları değerlendirdi.
  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Nevşehir’de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Osman Süslü düzenlediği basın toplantısında göreve geldiği günden itibaren Uçhisar’da yapılan çalışmaları değerlendirirken seçimle birlikte pandemi ile karşılaştığını, 2 bin 500 metrekarelik bir alan içerisinde tarihimizden esinlenerek meydan projesi uygulayacaklarını, konser ve festival gibi etkinliklerin de yapılabilecek dedi. Süslü; öncesinde PTT hizmet binası iken satın aldıkları ve 24 odalı bir otel haline getirdikleri binanın önümüzde ki aylarda faaliyete geçeceğini belirtti. Hayırsever Halim-Meliha Boyacı Aile Sağlık Merkezini gezdiren Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, hali hazırda kullanılan mezarlık alanından daha büyük ve düzenli olan yeni mezarlık alanını hakkında da bilgi verdi. Tamamı kendi imkanlarıyla yaptıkları güneş enerji santralinde önümüzde ki günlerde elektrik üretimine başlanacağını belirten Süslü; “Belediyemizin elektrik ihtiyacını buradan karşılayacağız. Kalan kısmı ise devlete vererek kar elde etmiş olacağız” dedi. Çevre yolu olarak kullanılacak ve yeni yapılaşma ile 450 civarı yerleşim planlanan yeni alanda başta Recep Tayyip Erdoğan, Dr Devlet Bahçeli Muhsin Yazıcıoğlu ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın isimleri cadde ve sokaklarda yaşatılacağını dile getirdi.  Tahsisi Uçhisar belediyesine yapılan Uçhisar Kalesi, Tıraz  ve Keklik Kalesinde de çalışmaların devam ettiğini belirten Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü; yaptıklarımız ve yapacaklarımız Uçhisar halkının yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir Uçhisar içindir dedi.  
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü düzenlediği basın toplantısında göreve geldiği günden itibaren yapılan çalışmaları değerlendirdi.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Nevşehir’de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Osman Süslü düzenlediği basın toplantısında göreve geldiği günden itibaren Uçhisar’da yapılan çalışmaları değerlendirirken seçimle birlikte pandemi ile karşılaştığını, 2 bin 500 metrekarelik bir alan içerisinde tarihimizden esinlenerek meydan projesi uygulayacaklarını, konser ve festival gibi etkinliklerin de yapılabilecek dedi.

Süslü; öncesinde PTT hizmet binası iken satın aldıkları ve 24 odalı bir otel haline getirdikleri binanın önümüzde ki aylarda faaliyete geçeceğini belirtti.

Hayırsever Halim-Meliha Boyacı Aile Sağlık Merkezini gezdiren Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, hali hazırda kullanılan mezarlık alanından daha büyük ve düzenli olan yeni mezarlık alanını hakkında da bilgi verdi.

Tamamı kendi imkanlarıyla yaptıkları güneş enerji santralinde önümüzde ki günlerde elektrik üretimine başlanacağını belirten Süslü; “Belediyemizin elektrik ihtiyacını buradan karşılayacağız. Kalan kısmı ise devlete vererek kar elde etmiş olacağız” dedi.

Çevre yolu olarak kullanılacak ve yeni yapılaşma ile 450 civarı yerleşim planlanan yeni alanda başta Recep Tayyip Erdoğan, Dr Devlet Bahçeli Muhsin Yazıcıoğlu ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın isimleri cadde ve sokaklarda yaşatılacağını dile getirdi. 

Tahsisi Uçhisar belediyesine yapılan Uçhisar Kalesi, Tıraz  ve Keklik Kalesinde de çalışmaların devam ettiğini belirten Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü; yaptıklarımız ve yapacaklarımız Uçhisar halkının yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir Uçhisar içindir dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.