Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü, 18 Mart Şehitler Günü mesajı yayımladı

NEVŞEHİR 18.03.2024 - 09:48, Güncelleme: 18.03.2024 - 09:48
 

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü, 18 Mart Şehitler Günü mesajı yayımladı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili mesaj yayınlayarak şehitlerimizi andı.
  Başkan Osman Süslü anma mesajında “Tarihimizin şanlı sayfalarına altın harflerle yazdığımız Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşarken Şehitleri Anma Günü olan bugünde canlarını vatanımızı ve bağımsızlığımızı koruma uğrunda feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 18 Mart 1915’te Gelibolu Yarımadası, dünyanın silah ve teçhizat bakımından en üstün ordularına sahip sömürgeci güçlerin topyekûn saldırıları karşısında iman dolu göğsünü siper eden kahraman Türk Askerinin dünya tarihine kaydedilen büyük bir kahramanlık destanı yazdığı amansız bir ölüm kalım mücadelesine sahne olmuştur. Mahşer gününü andıran bu varlık yokluk mücadelesinde ayak bastığı her karış toprağı kanlarıyla sulayan atalarımız kibir abidesi olan müstevli güçlere ve tüm dünyaya “Çanakkale Geçilmez”  dedirtmiştir. Devletimizin ilelebet payidar kalması, şerefimiz olan şanlı bayrağımızın yurdumuzun semalarında özgürce dalgalanması, ezan seslerinin minarelerden her daim yankılanması, vatanımız toprakları üzerinde daima bir ve beraber olarak kardeşçe yaşayabilmemiz için ceddimizin Çanakkale’de ortaya koyduğu kahramanlık ruhunu yüreklerimizde yaşatma azmindeyiz. Bugün bu vesilesiyle, Aziz Milletimize Çanakkale Ruhunu armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Vatanımızın bütünlüğü ve Milletimizin geleceği uğrunda canlarından vazgeçen aziz şehitlerimizi ve şanlı gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” diye konuştu.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili mesaj yayınlayarak şehitlerimizi andı.

 

Başkan Osman Süslü anma mesajında “Tarihimizin şanlı sayfalarına altın harflerle yazdığımız Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşarken Şehitleri Anma Günü olan bugünde canlarını vatanımızı ve bağımsızlığımızı koruma uğrunda feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
18 Mart 1915’te Gelibolu Yarımadası, dünyanın silah ve teçhizat bakımından en üstün ordularına sahip sömürgeci güçlerin topyekûn saldırıları karşısında iman dolu göğsünü siper eden kahraman Türk Askerinin dünya tarihine kaydedilen büyük bir kahramanlık destanı yazdığı amansız bir ölüm kalım mücadelesine sahne olmuştur.
Mahşer gününü andıran bu varlık yokluk mücadelesinde ayak bastığı her karış toprağı kanlarıyla sulayan atalarımız kibir abidesi olan müstevli güçlere ve tüm dünyaya “Çanakkale Geçilmez”  dedirtmiştir. Devletimizin ilelebet payidar kalması, şerefimiz olan şanlı bayrağımızın yurdumuzun semalarında özgürce dalgalanması, ezan seslerinin minarelerden her daim yankılanması, vatanımız toprakları üzerinde daima bir ve beraber olarak kardeşçe yaşayabilmemiz için ceddimizin Çanakkale’de ortaya koyduğu kahramanlık ruhunu yüreklerimizde yaşatma azmindeyiz.
Bugün bu vesilesiyle, Aziz Milletimize Çanakkale Ruhunu armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Vatanımızın bütünlüğü ve Milletimizin geleceği uğrunda canlarından vazgeçen aziz şehitlerimizi ve şanlı gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.