Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üçay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Mumyakan, Miraç kandilini kutladı

NEVŞEHİR 17.02.2023 - 12:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 12:07
 

Üçay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Mumyakan, Miraç kandilini kutladı

Üçay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Mumyakan, Miraç kandili dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında tüm İslam aleminin ve Nevşehir halkının kandilini kutladı.
  Mesajında duanın önemini ifade eden Üçay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Mumyakan, ülkemizde yaşanan deprem felaketi dolayısıyla hayatını kaybedenler için de Allah’tan rahmet dileyerek Türk Milleti’ne başsağlığı dileklerini yineledi. Mumyakan mesajında, “Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in namaz ile emir olunduğu, Allah’a şirk koşmayan tüm iman sahibi kulların cennetle müjdelendiği kutlu gecenin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bu Miraç Kandili’nde 13,5 Milyon vatandaşımızın Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem afetinden etkilenmesi ve can kayıplarımızın burukluğunu yaşıyoruz. Elim felakette can veren kardeşlerimize duyduğumuz üzüntü ile içinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda ettiğimiz duaları bu geceden itibaren artırarak sürdürüyoruz. Geride kalanlara manevi desteklerimizle Allah’ın rızası ile yardım istiyoruz. Mübarek gecemizde dualarımızı depremde kaybettiğimiz kardeşlerimiz, yakınları ve tüm İslam aleminin huzura, berekete ve refaha kavuşması için edelim. Bu vesile ile tüm İslam aleminin, Nevşehirli hemşerilerimizin Miraç’ı mübarek olsun” dedi.
Üçay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Mumyakan, Miraç kandili dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında tüm İslam aleminin ve Nevşehir halkının kandilini kutladı.

 

Mesajında duanın önemini ifade eden Üçay Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Mumyakan, ülkemizde yaşanan deprem felaketi dolayısıyla hayatını kaybedenler için de Allah’tan rahmet dileyerek Türk Milleti’ne başsağlığı dileklerini yineledi.

Mumyakan mesajında, “Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in namaz ile emir olunduğu, Allah’a şirk koşmayan tüm iman sahibi kulların cennetle müjdelendiği kutlu gecenin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bu Miraç Kandili’nde 13,5 Milyon vatandaşımızın Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük deprem afetinden etkilenmesi ve can kayıplarımızın burukluğunu yaşıyoruz. Elim felakette can veren kardeşlerimize duyduğumuz üzüntü ile içinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda ettiğimiz duaları bu geceden itibaren artırarak sürdürüyoruz. Geride kalanlara manevi desteklerimizle Allah’ın rızası ile yardım istiyoruz. Mübarek gecemizde dualarımızı depremde kaybettiğimiz kardeşlerimiz, yakınları ve tüm İslam aleminin huzura, berekete ve refaha kavuşması için edelim. Bu vesile ile tüm İslam aleminin, Nevşehirli hemşerilerimizin Miraç’ı mübarek olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.