Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜRSAB Kapadokya Başkanı Aldemir tek liste seçime girecek

TURİZM 06.10.2022 - 09:32, Güncelleme: 06.10.2022 - 09:32
 

TÜRSAB Kapadokya Başkanı Aldemir tek liste seçime girecek

TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu seçimi 7 Ekim Cuma günü yapılacak.
TÜRSAB Kapadokya Temsil Kurulu seçimi 7 Ekim Cuma günü saat 10.00 ila 16.00 arasında Ürgüp’te yapılacak.  Mevcut başkan Talip Aldemir’in tek aday olarak katılacağı seçimde Aldemir bir kez daha güven tazeleyecek. TÜRSAB Kapadokya Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir yaptığı açıklamada, “İlk dönemimizde TÜRSAB Kapadokya Temsil Kurulu olarak bölgemizi en güzel şekilde temsil etmenin haklı gururunuz yaşıyoruz. Şimdi kinci dönemimizde de Kapadokya bölgemizin her platformda daha güçlü sesle temsil edeceğimizden de kimsenin en küçük şüphesi olmasın. Bugüne kadar bizlere desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ederim. Yarın yapılacak olan kongremize tüm dostlarımızı bekliyoruz” dedi.
TÜRSAB Kapadokya Bölge Temsil Kurulu seçimi 7 Ekim Cuma günü yapılacak.

TÜRSAB Kapadokya Temsil Kurulu seçimi 7 Ekim Cuma günü saat 10.00 ila 16.00 arasında Ürgüp’te yapılacak.  Mevcut başkan Talip Aldemir’in tek aday olarak katılacağı seçimde Aldemir bir kez daha güven tazeleyecek.

TÜRSAB Kapadokya Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir yaptığı açıklamada, “İlk dönemimizde TÜRSAB Kapadokya Temsil Kurulu olarak bölgemizi en güzel şekilde temsil etmenin haklı gururunuz yaşıyoruz. Şimdi kinci dönemimizde de Kapadokya bölgemizin her platformda daha güçlü sesle temsil edeceğimizden de kimsenin en küçük şüphesi olmasın. Bugüne kadar bizlere desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkür ederim. Yarın yapılacak olan kongremize tüm dostlarımızı bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.