Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜRSAB Başkanı Aldemir''Onların hayat mücadelesi takdire şayan''

NEVŞEHİR 03.12.2022 - 13:12, Güncelleme: 03.12.2022 - 13:33
 

TÜRSAB Başkanı Aldemir''Onların hayat mücadelesi takdire şayan''

TÜRSAB Kapadokya Bölge Başkanı Talip Aldemir, engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
NEVŞEHİR(MHA) TÜRSAB Kapadokya Bölge Başkanı Talip Aldemir, engelliler günü nedeniyle yayınladığı mesajında; “Engelli olmalarına rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için birer güç kaynağıdır. Tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadeleler takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, bir gün değil, her gün yanlarında olduğumuzu belirterek, selam ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.  
TÜRSAB Kapadokya Bölge Başkanı Talip Aldemir, engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

NEVŞEHİR(MHA) TÜRSAB Kapadokya Bölge Başkanı Talip Aldemir, engelliler günü nedeniyle yayınladığı mesajında; “Engelli olmalarına rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için birer güç kaynağıdır.

Tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadeleler takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, bir gün değil, her gün yanlarında olduğumuzu belirterek, selam ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.