Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye ikincisi Kardelen Koleji’nden

EĞİTİM 20.10.2023 - 13:34, Güncelleme: 20.10.2023 - 13:34
 

Türkiye ikincisi Kardelen Koleji’nden

Şampiyonların okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, Nevşehir tarihinin ilk ve tek YKS Türkiye birinciliğini elde etmesinin ardından 2024 YKS'ye göz dikti.
  Özel Kardelen Fen Lisesi Öğrencisi Erdem Gündoğdu,  353 bin 399 öğrencinin ter döktüğü Türkiye geneli TYT deneme sınavında 120 sorunun 119'una doğru cevap vererek Türkiye ikincisi oldu.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Nevşehir tarihinin ilk ve tek YKS Türkiye 1.liğini elde eden tek kurum olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımıza disiplinden taviz vermeden devam ediyoruz.  Son olarak 353.399 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Türkiye geneli TYT deneme sınavında öğrencimiz Erdem Gündoğdu 120 sorunun 119'una doğru cevap vererek Türkiye 2.liği derecesini elde edip bizleri gururlandırmıştır. Türkiye 2.liği derecemizin yanında ilk 1000'e giren birçok öğrencimiz de 2024 YKS hazırlık sürecinde bizlerin gurur ve motivasyon kaynağı haline gelmiştir.  Gerek geçmişte gerekse içerisinde bulunduğumuz zaman diliminde elde ettiğimiz başarıların ardında bir dizi etmen bulunmakta.  Bunların başında tamamı okul ve dershane deneyimine sahip,  sınav sistemlerine ve müfredata hakim rakipsiz eğitim kadromuz gelmekte.  Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda ne yaptığını bilen,  ek bir müdaheleye ihtiyaç duymadan başarıya giden yolda tabiri caizse gümbür gümbür ilerleyebilen,  en genel anlamıyla kendine fazlasıyla yetebilen bir kurum  olmamızda en büyük etmen de bu.  Bireysel ve kitlesel başarı denildiğinde akla gelen ilk kurum olmamızın temellerini de bu faktörler oluşturmakta. Türkiye 2. si olarak şampiyonlar arasına ismini yazdıran öğrencimiz Erdem Gündoğdu başta olmak üzere derece elde eden tüm öğrencilerimizi,  başarılarımızın mimarı lider eğitim kadromuzu ve bizlere güvenip her daim yola bizimle devam ederek desteklerini bir an olsun esirgemeyen saygıdeğer velilerimizi şahsım ve kurumum adına tebrik ediyor, elde edilen başarıların devamını diliyorum. "dedi.  
Şampiyonların okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, Nevşehir tarihinin ilk ve tek YKS Türkiye birinciliğini elde etmesinin ardından 2024 YKS'ye göz dikti.

 

Özel Kardelen Fen Lisesi Öğrencisi Erdem Gündoğdu,  353 bin 399 öğrencinin ter döktüğü Türkiye geneli TYT deneme sınavında 120 sorunun 119'una doğru cevap vererek Türkiye ikincisi oldu.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  " Nevşehir tarihinin ilk ve tek YKS Türkiye 1.liğini elde eden tek kurum olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımıza disiplinden taviz vermeden devam ediyoruz.  Son olarak 353.399 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Türkiye geneli TYT deneme sınavında öğrencimiz Erdem Gündoğdu 120 sorunun 119'una doğru cevap vererek Türkiye 2.liği derecesini elde edip bizleri gururlandırmıştır. Türkiye 2.liği derecemizin yanında ilk 1000'e giren birçok öğrencimiz de 2024 YKS hazırlık sürecinde bizlerin gurur ve motivasyon kaynağı haline gelmiştir.  Gerek geçmişte gerekse içerisinde bulunduğumuz zaman diliminde elde ettiğimiz başarıların ardında bir dizi etmen bulunmakta.  Bunların başında tamamı okul ve dershane deneyimine sahip,  sınav sistemlerine ve müfredata hakim rakipsiz eğitim kadromuz gelmekte.  Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda ne yaptığını bilen,  ek bir müdaheleye ihtiyaç duymadan başarıya giden yolda tabiri caizse gümbür gümbür ilerleyebilen,  en genel anlamıyla kendine fazlasıyla yetebilen bir kurum  olmamızda en büyük etmen de bu.  Bireysel ve kitlesel başarı denildiğinde akla gelen ilk kurum olmamızın temellerini de bu faktörler oluşturmakta. Türkiye 2. si olarak şampiyonlar arasına ismini yazdıran öğrencimiz Erdem Gündoğdu başta olmak üzere derece elde eden tüm öğrencilerimizi,  başarılarımızın mimarı lider eğitim kadromuzu ve bizlere güvenip her daim yola bizimle devam ederek desteklerini bir an olsun esirgemeyen saygıdeğer velilerimizi şahsım ve kurumum adına tebrik ediyor, elde edilen başarıların devamını diliyorum. "dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.