Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türk Eğitim Sen, şehit mezarında Türk Bayrağını yeniledi

EĞİTİM 18.03.2023 - 14:47, Güncelleme: 18.03.2023 - 14:47
 

Türk Eğitim Sen, şehit mezarında Türk Bayrağını yeniledi

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve beraberindekiler Hacıbektaş ilçesine bağlı Avuç köyünde şehit mezarını ziyaret ederek burada bulunan Türk bayrağını yeniledi.
  18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası münasebetiyle Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve TES Gülşehir İlçe başkanı Ümit Kılıç, TES Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Ali Ekici, Hacıbektaş Avuç köyünde bulunan Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici'nin mezarını ziyaret etti. Türk eğitim Sen heyeti burada tüm şehitlerimize dua ederek şehidimizin mezarı başında bulunan Türk Bayrağı'nı yenisi ile değiştirdiler. Şehidimizin annesi Gülbahar teyzeye daha sonra bayrağımızı değiştirmesi için Türk bayrağı hediye ettiler. Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç, “Vatan, bayrak ve kutsal değerlerimiz üzerine yaptığımız sohbette toprağa verdikleri evlatlarının acısını yüreklerine gömmüşlerdi. Öylesine gururluydular ki ellerini öpmekten, önlerinde eğilmekten ve dua etmekten başka üzerimize bir vazife düşmedi. Allah sizlerden razı olsun Gülbahar Teyze, Bekir Amca iyi ki sizleri tanıdık. İyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi.      
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve beraberindekiler Hacıbektaş ilçesine bağlı Avuç köyünde şehit mezarını ziyaret ederek burada bulunan Türk bayrağını yeniledi.

 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası münasebetiyle Türk Eğitim Sen " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve TES Gülşehir İlçe başkanı Ümit Kılıç, TES Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Ali Ekici, Hacıbektaş Avuç köyünde bulunan Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici'nin mezarını ziyaret etti.

Türk eğitim Sen " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Türk eğitim Sen heyeti burada tüm şehitlerimize dua ederek şehidimizin mezarı başında bulunan Türk Bayrağı'nı yenisi ile değiştirdiler. Şehidimizin annesi Gülbahar teyzeye daha sonra bayrağımızı değiştirmesi için Türk bayrağı hediye ettiler.

Türk Eğitim Sen " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç, “Vatan, bayrak ve kutsal değerlerimiz üzerine yaptığımız sohbette toprağa verdikleri evlatlarının acısını yüreklerine gömmüşlerdi. Öylesine gururluydular ki ellerini öpmekten, önlerinde eğilmekten ve dua etmekten başka üzerimize bir vazife düşmedi. Allah sizlerden razı olsun Gülbahar Teyze, Bekir Amca iyi ki sizleri tanıdık. İyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.