Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türk Eğitim Sen ilk ders zilinde Kozaklı’da eğitimcilerle buluştu

EĞİTİM 12.09.2023 - 08:24, Güncelleme: 12.09.2023 - 08:24
 

Türk Eğitim Sen ilk ders zilinde Kozaklı’da eğitimcilerle buluştu

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders zilinde Kozaklı eğitim çalışanları ile buluştu.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcıları Abdullah Çamcı ve Sefa Atar, TES Kozaklı ilçe başkanı Mustafa Kaya, Kozaklı Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler. Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, “ 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının eğitim çalışanlarına, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını dilerken Cumhuriyetin 100.yılını kutladığımız bu yılın Türk yüzyılının başlangıcı olacağını belirtti. Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak münevver kitlenin eğitim ordusu olduğunu belirterek Türk Eğitim Sen olarak Nevşehir’de yetkili sendikayız bu yetkililiği ülke genelinde yetkili sendika olarak mücadelemizi taçlandırmak istiyoruz. Hepimiz gördük 2023 Ağustos ayındaki toplu sözleşme sürecindeki toplu komedi oyununu yaşandı. Beklenen enflasyonun altında bir zam’a imza atıldı. Kamu çalışanları bunu hak etmemektedir. Ayrıca herkesi %100 artırımlı ek ders ücreti eylemimize davet ediyorum. Eğitim ve öğretim ödeneği komik seviyelerde kalmıştır. Refah payının olmadığı bir toplu sözleşme sürecini tanımıyoruz. İl içi sıra sisteminin çalışmadığı bir yer değiştirme yönetmeliği her zaman mağduriyetlerin yaşanmasına neden olacaktır. Aile birliği mazeretine bağlı atama ve görevlendirmeler yöneticiler tarafından dikkate alınmalıdır” dedi. Türk Eğitim Sen heyeti ziyaret ettikleri okullarda eğitim çalışanlarına tükenmez kalem, tahta kalemi, blok not defteri ve şube başkanı Tayfur Urgenç'in kaleme aldığı Mehmet Emin Yurdakul kitabından oluşan hediyeleri takdim ettiler.  
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders zilinde Kozaklı eğitim çalışanları ile buluştu.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcıları Abdullah Çamcı ve Sefa Atar, TES Kozaklı ilçe başkanı Mustafa Kaya, Kozaklı Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, “ 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının eğitim çalışanlarına, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını dilerken Cumhuriyetin 100.yılını kutladığımız bu yılın Türk yüzyılının başlangıcı olacağını belirtti. Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak münevver kitlenin eğitim ordusu olduğunu belirterek Türk Eğitim Sen olarak Nevşehir’de yetkili sendikayız bu yetkililiği ülke genelinde yetkili sendika olarak mücadelemizi taçlandırmak istiyoruz. Hepimiz gördük 2023 Ağustos ayındaki toplu sözleşme sürecindeki toplu komedi oyununu yaşandı. Beklenen enflasyonun altında bir zam’a imza atıldı. Kamu çalışanları bunu hak etmemektedir. Ayrıca herkesi %100 artırımlı ek ders ücreti eylemimize davet ediyorum. Eğitim ve öğretim ödeneği komik seviyelerde kalmıştır. Refah payının olmadığı bir toplu sözleşme sürecini tanımıyoruz. İl içi sıra sisteminin çalışmadığı bir yer değiştirme yönetmeliği her zaman mağduriyetlerin yaşanmasına neden olacaktır. Aile birliği mazeretine bağlı atama ve görevlendirmeler yöneticiler tarafından dikkate alınmalıdır” dedi.

Türk Eğitim Sen heyeti ziyaret ettikleri okullarda eğitim çalışanlarına tükenmez kalem, tahta kalemi, blok not defteri ve şube başkanı Tayfur Urgenç'in kaleme aldığı Mehmet Emin Yurdakul kitabından oluşan hediyeleri takdim ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.