Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen ile Öğretmenevi protokol imzaladı

EĞİTİM 08.01.2024 - 22:37, Güncelleme: 08.01.2024 - 22:37
 

Türk Eğitim Sen ile Öğretmenevi protokol imzaladı

Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu ile Türkiye Kamu Sen üyelerinin yararlanabileceği protokol imza altına alındı.
  Nevşehir Öğretmenevi Müdürü Mehmet Kurugöllü ile Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç arasında imzalanan protokole göre öğretmenevinde kafeterya ve restoran hizmetlerinde Türkiye Kamu Sen üyelerine yüzde 10 indirim uygulanacak. Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç açıklamasında, “ Kısa süre içerisinde Nevşehir Öğretmenevini Nevşehir'in hatta Kapadokya'nın gözde bir konaklama merkezi haline getiren, hizmet içi eğitim kursları, ailelerinin akşam buluşma noktasına dönüştüren ve konferans merkezi haline getiren öğretmenevi yöneticilerine sizin nezdinizde teşekkür ediyorum. Burası Nevşehir Kapadokya turizmine yakışır bir sosyal mekân olmuştur” dedi.
Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu ile Türkiye Kamu Sen üyelerinin yararlanabileceği protokol imza altına alındı.

 

Nevşehir Öğretmenevi Müdürü Mehmet Kurugöllü ile Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç arasında imzalanan protokole göre öğretmenevinde kafeterya ve restoran hizmetlerinde Türkiye Kamu Sen üyelerine yüzde 10 indirim uygulanacak.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç açıklamasında, “ Kısa süre içerisinde Nevşehir Öğretmenevini Nevşehir'in hatta Kapadokya'nın gözde bir konaklama merkezi haline getiren, hizmet içi eğitim kursları, ailelerinin akşam buluşma noktasına dönüştüren ve konferans merkezi haline getiren öğretmenevi yöneticilerine sizin nezdinizde teşekkür ediyorum. Burası Nevşehir Kapadokya turizmine yakışır bir sosyal mekân olmuştur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.