Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Hacıbektaş'ta bayrak değişimi gerçekleşti

İLÇELER 14.06.2023 - 08:46, Güncelleme: 14.06.2023 - 08:50
 

Türk Eğitim Sen Hacıbektaş'ta bayrak değişimi gerçekleşti

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç Hacıbektaş ilçe başkanlığında uzun yıllar görev yapan Hüseyin Ünsal'a teşekkür etti.
Urgenç yaptığı açıklamada; Hacıbektaş ilçemizde Türk Eğitim Sen ilçe başkanlığı görevine Nevşehir şube yönetim kurulu kararı ile Sn. Umut Çetinkaya'nın atanmıştır. Dedi. Hacıbektaş ilçe başkanı olarak göreve başlayan Umut Çetinkaya uzun yıllardır Hacıbektaş ilçemizde sendikamıza ve Hacıbektaş eğitimine katkı sağlayan tüm emektarlarımıza Hüseyin Ünsal hocamız nezdinde teşekkür ederim. Hem Hacıbektaş eğitimine hem de Türk Eğitim Sen'e hak ve emek mücadelesinde katkı sağlamaya devam edeceğiz. Görevi şahsıma tevdi eden Türk Eğitim Sen Nevşehir yönetim kuruluna teşekkür ederim. Hacı Bektaş-ı Veli'nin şu öğretisi "Marifet, nefsi silmek değil, bilmektir. Elden gelen her iyiliği, herkese yapınız." sendikal mücadelemizde yol haritamız olacaktır. Dedi. Tes. Hacıbektaş ilçe başkanlığını devreden Hüseyin Ünsal ise inanıyorum ki Umut hocam hem Türk Eğitim Sen'e hem de bu vesile ile Hacıbektaş eğitimine daha fazla katkı sağlayacaktır. Her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Hayırlı olsun. dedi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç Hacıbektaş ilçe başkanlığında uzun yıllar görev yapan Hüseyin Ünsal'a teşekkür etti.

Urgenç yaptığı açıklamada; Hacıbektaş ilçemizde Türk Eğitim Sen ilçe başkanlığı görevine Nevşehir şube yönetim kurulu kararı ile Sn. Umut Çetinkaya'nın atanmıştır. Dedi.

Hacıbektaş ilçe başkanı olarak göreve başlayan Umut Çetinkaya uzun yıllardır Hacıbektaş ilçemizde sendikamıza ve Hacıbektaş eğitimine katkı sağlayan tüm emektarlarımıza Hüseyin Ünsal hocamız nezdinde teşekkür ederim. Hem Hacıbektaş eğitimine hem de Türk Eğitim Sen'e hak ve emek mücadelesinde katkı sağlamaya devam edeceğiz. Görevi şahsıma tevdi eden Türk Eğitim Sen Nevşehir yönetim kuruluna teşekkür ederim. Hacı Bektaş-ı Veli'nin şu öğretisi "Marifet, nefsi silmek değil, bilmektir. Elden gelen her iyiliği, herkese yapınız." sendikal mücadelemizde yol haritamız olacaktır. Dedi. Tes. Hacıbektaş ilçe başkanlığını devreden Hüseyin Ünsal ise inanıyorum ki Umut hocam hem Türk Eğitim Sen'e hem de bu vesile ile Hacıbektaş eğitimine daha fazla katkı sağlayacaktır. Her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Hayırlı olsun. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.