Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türk Eğitim Sen, 100.Yıl Cumhuriyet Okulu talebinde bulundu

EĞİTİM 05.11.2023 - 14:13, Güncelleme: 05.11.2023 - 14:13
 

Türk Eğitim Sen, 100.Yıl Cumhuriyet Okulu talebinde bulundu

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı tarafından, Nevşehir Valiliği’nden 100.Yıl Cumhuriyet Okulu talebinde bulunuldu.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi almış olduğu yönetim kurulu kararı ile Nevşehir Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğüne resmi bir yazı yazarak İlimizde 100. Yıl Cumhuriyet Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi isminin verilmesini talep etti. Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin sosyal medya hesaplarından konu ile ilgili şu açıklama yapıldı. “ Nevşehir Valiliğimizden ilimizde 100.Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu/Lisesi isminin verilmesini resmi yazı ile talep ettik. Sayın Valimiz Ali Fidan ve Sayın Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'nın talebimizi dikkate alarak konuya duyarlılık göstereceğine inanıyoruz.”
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı tarafından, Nevşehir Valiliği’nden 100.Yıl Cumhuriyet Okulu talebinde bulunuldu.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi almış olduğu yönetim kurulu kararı ile Nevşehir Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğüne resmi bir yazı yazarak İlimizde 100. Yıl Cumhuriyet Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi isminin verilmesini talep etti.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin sosyal medya hesaplarından konu ile ilgili şu açıklama yapıldı. “ Nevşehir Valiliğimizden ilimizde 100.Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu/Lisesi isminin verilmesini resmi yazı ile talep ettik. Sayın Valimiz Ali Fidan ve Sayın Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'nın talebimizi dikkate alarak konuya duyarlılık göstereceğine inanıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.