Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜRES’ten depremzedelere 100 bin kişilik sıcak çorba ve çay

NEVŞEHİR 06.02.2023 - 17:36, Güncelleme: 06.02.2023 - 17:48
 

TÜRES’ten depremzedelere 100 bin kişilik sıcak çorba ve çay

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Nevşehir Şube Başkanı ve NEMS Restoran Kafe işletme sahibi Mustafa Çiçekli, TÜRES tarafından başlatılan kampanyaya destek olmaya davet etti.
    Tüm Restoran ve Turizmciler Derneği deprem bölgesinde TÜRES üye kafe ve restoranların depremzedelere 24 saat boyunca ücretsiz sıcak çorba, çay, su ikramında bulunulacağı açıklandı. TÜRES Nevşehir Şube Başkanı aynı zamanda NEMS Restoran Kafe işletme sahibi Mustafa Çiçekli’de TÜRES genel merkezi tarafından başlatılan ücretsiz yemek dağıtımına destek olmak amacıyla bölgede bulunan restoran ve kafelere Nevşehir TÜRES olarak maddi destek verirken kafe ve restoranları da destek olmaya davet etti. TÜRES tarafından yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerimizde dışarıda kalan vatandaşlarımıza TÜRES organizasyonuyla TÜRES üyesi işletmelerde dağıtılmak üzere 100 bini aşkın kişiye sıcak çorba, çay, su dağıtımı başladı.  Deprem bölgesinde bulunan şube başkanlarıyla birlikte çalışma yürüten Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği ilk etapta 100 bini aşkın kişiye ulaşacak gıda desteği verecek.  TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl’ün öncülüğünde başlayan yardım kampanyasına TÜRES Yönetim Kurulu, Şube Başkanları ve üyeleri de şimdiden önemli miktarda maddi destek verdi. Yardım kampanyası geniş bir katılımla devam ediyor.  Kampanya kapsamında deprem bölgesindeki TÜRES Şube Başkanlarının belirlediği TÜRES üyesi işletmelerde çorba, çay, su vatandaşlara dağıtılacak” denildi.   TÜM RESTORANLAR VE TURİZMCİLER DERNEĞİ IBAN: TR 78 0021 0000 0005 2229 0000 01 VAKIF KATILIM BANKASI ESENLER ŞUBESİ  
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Nevşehir Şube Başkanı ve NEMS Restoran Kafe işletme sahibi Mustafa Çiçekli, TÜRES tarafından başlatılan kampanyaya destek olmaya davet etti.

 

 

Tüm Restoran ve Turizmciler Derneği deprem bölgesinde TÜRES üye kafe ve restoranların depremzedelere 24 saat boyunca ücretsiz sıcak çorba, çay, su ikramında bulunulacağı açıklandı. TÜRES Nevşehir Şube Başkanı aynı zamanda NEMS Restoran Kafe işletme sahibi Mustafa Çiçekli’de TÜRES genel merkezi tarafından başlatılan ücretsiz yemek dağıtımına destek olmak amacıyla bölgede bulunan restoran ve kafelere Nevşehir TÜRES olarak maddi destek verirken kafe ve restoranları da destek olmaya davet etti.

TÜRES tarafından yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerimizde dışarıda kalan vatandaşlarımıza TÜRES organizasyonuyla TÜRES üyesi işletmelerde dağıtılmak üzere 100 bini aşkın kişiye sıcak çorba, çay, su dağıtımı başladı.   Deprem bölgesinde bulunan şube başkanlarıyla birlikte çalışma yürüten Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği ilk etapta 100 bini aşkın kişiye ulaşacak gıda desteği verecek.   TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl’ün öncülüğünde başlayan yardım kampanyasına TÜRES Yönetim Kurulu, Şube Başkanları ve üyeleri de şimdiden önemli miktarda maddi destek verdi. Yardım kampanyası geniş bir katılımla devam ediyor.  Kampanya kapsamında deprem bölgesindeki TÜRES Şube Başkanlarının belirlediği TÜRES üyesi işletmelerde çorba, çay, su vatandaşlara dağıtılacak” denildi.

 

TÜM RESTORANLAR VE TURİZMCİLER DERNEĞİ

IBAN: TR 78 0021 0000 0005 2229 0000 01

VAKIF KATILIM BANKASI ESENLER ŞUBESİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.