Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜRES Nevşehir İl Başkanlığı sektörel toplantı düzenledi

TURİZM 27.02.2022 - 14:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TÜRES Nevşehir İl Başkanlığı sektörel toplantı düzenledi

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Nevşehir İl Başkanı Mustafa Çiçekli başkanlığında kafe, restoran işletmecileri bir araya geldi.
  TÜRES Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Chef Remzi Restoran ev sahipliğinde sektör temsilcileri bir araya geldi. TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli başkanlığında düzenlenen toplantıda, sektörün genel sorunlarının yanı sıra paket servis sitelerinde ki komisyonların fazlalığı ve fiyatlara yansıması, KDV oranlarındaki düzenlemenin sektördeki etkileri gibi konular ele alınarak Nevşehir’de gastronomi turizmi, sektörel gelişim ve kurumsallaşma konuları istişare edildi. Üye çalışmaları ve ziyaret programları planlandı.   TÜRES Başkanı Mustafa Çiçekli düzenlenen toplantıya katılan tüm üyelere teşekkür ederken toplantıların zaman zaman yapılacağını ifade etti.
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Nevşehir İl Başkanı Mustafa Çiçekli başkanlığında kafe, restoran işletmecileri bir araya geldi.

 

TÜRES Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Chef Remzi Restoran ev sahipliğinde sektör temsilcileri bir araya geldi. TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli başkanlığında düzenlenen toplantıda, sektörün genel sorunlarının yanı sıra paket servis sitelerinde ki komisyonların fazlalığı ve fiyatlara yansıması, KDV oranlarındaki düzenlemenin sektördeki etkileri gibi konular ele alınarak Nevşehir’de gastronomi turizmi, sektörel gelişim ve kurumsallaşma konuları istişare edildi. Üye çalışmaları ve ziyaret programları planlandı.

 

TÜRES Başkanı Mustafa Çiçekli düzenlenen toplantıya katılan tüm üyelere teşekkür ederken toplantıların zaman zaman yapılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.