Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜRES İl Başkanı Çiçekli, Ramazan Bayramı’nı kutladı

GÜNCEL 09.04.2024 - 13:50, Güncelleme: 09.04.2024 - 13:50
 

TÜRES İl Başkanı Çiçekli, Ramazan Bayramı’nı kutladı

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Nevşehir İl Başkanı Mustafa Çiçekli Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli,  bir yandan salgın tedbirleri devam ederken diğer yandan mübarek ramazan ayını geride bırakarak, bayrama erişmenin buruk sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ramazan ayının manevi ikliminin bu yıl da çok daha farklı yaşandığını ve salgın dolayısıyla bir arada olunamasa da gönül birliği içerisinde geçtiğini kaydeden Mustafa Çiçekli, mesajında şu ifadelere yer verdi: Bir ay boyunca sabırla, ibadetle ve salgın koşullarında bir araya gelemesek de dayanışma içerisinde geçirdik ve Ramazan Bayramı'na eriştik. Allah aziz milletimize ve tüm İslam alemine birlik, beraberlik versin. Bu zor günlerde birbirimize her zamankinden çok daha fazla sahip çıkmalı, bu özel günleri fırsat bilerek dargınlıkları, küskünlükleri geride bırakmalıyız. Bu vesileyle tüm İslam Alemi’nin ve Nevşehirli hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”
Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Nevşehir İl Başkanı Mustafa Çiçekli Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

TÜRES İl Başkanı Mustafa Çiçekli,  bir yandan salgın tedbirleri devam ederken diğer yandan mübarek ramazan ayını geride bırakarak, bayrama erişmenin buruk sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ramazan ayının manevi ikliminin bu yıl da çok daha farklı yaşandığını ve salgın dolayısıyla bir arada olunamasa da gönül birliği içerisinde geçtiğini kaydeden Mustafa Çiçekli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bir ay boyunca sabırla, ibadetle ve salgın koşullarında bir araya gelemesek de dayanışma içerisinde geçirdik ve Ramazan Bayramı'na eriştik. Allah aziz milletimize ve tüm İslam alemine birlik, beraberlik versin. Bu zor günlerde birbirimize her zamankinden çok daha fazla sahip çıkmalı, bu özel günleri fırsat bilerek dargınlıkları, küskünlükleri geride bırakmalıyız. Bu vesileyle tüm İslam Alemi’nin ve Nevşehirli hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.