Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TOKİ Gökkuşağı Anaokulu’nda minik öğrencilere trafik eğitimi verildi

EĞİTİM 13.05.2022 - 11:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TOKİ Gökkuşağı Anaokulu’nda minik öğrencilere trafik eğitimi verildi

TOKİ Gökkuşağı Anaokulu öğretmenleri rehberliğinde sınıf velileri ve öğrencilerin ortak ürünü olan "karton arabalar" etkinliği düzenlendi.
  TOKİ Gökkuşağı Anaokulu öğrencileri geri dönüşüm çalışması olan koli ve kutulardan arabalarını tasarlarken Trafik Haftası dolayısıyla tasarladıkları arabalar ile trafik kurallarını da öğrendiler.   İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de Gökkuşağı Anaokulu tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak minik öğrencilere kırmızı düdük dağıttı. Her çocuk böylece birer trafik bekçisi olurken trafik polislere öğrencilere kendi görevlerini anlattı.   Okul idaresinden yapılan açıklamada, “Okulumuz trafik etkinliğinde emeği geçen okul öğretmenleri; İslim Kılıç, Fatma Seyfi, Didem Kakilli, Serpil Altan, Ayşegül Yıldırım, Semra Göncü ve okulumuzun bütün öğretmenlerine, okul idaresine, Nevşehir Trafik Şube Müdürlüğü'ne, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.  
TOKİ Gökkuşağı Anaokulu öğretmenleri rehberliğinde sınıf velileri ve öğrencilerin ortak ürünü olan "karton arabalar" etkinliği düzenlendi.

 

TOKİ Gökkuşağı Anaokulu öğrencileri geri dönüşüm çalışması olan koli ve kutulardan arabalarını tasarlarken Trafik Haftası dolayısıyla tasarladıkları arabalar ile trafik kurallarını da öğrendiler.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de Gökkuşağı Anaokulu tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak minik öğrencilere kırmızı düdük dağıttı. Her çocuk böylece birer trafik bekçisi olurken trafik polislere öğrencilere kendi görevlerini anlattı.

 

Okul idaresinden yapılan açıklamada, “Okulumuz trafik etkinliğinde emeği geçen okul öğretmenleri; İslim Kılıç, Fatma Seyfi, Didem Kakilli, Serpil Altan, Ayşegül Yıldırım, Semra Göncü ve okulumuzun bütün öğretmenlerine, okul idaresine, Nevşehir Trafik Şube Müdürlüğü'ne, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.