Sitenin sağında bir giydirme reklam

TOKİ Başkanı Bulut, Belediye Başkanı Arı’yı ziyaret etti

NEVŞEHİR 17.04.2020 - 21:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TOKİ Başkanı Bulut, Belediye Başkanı Arı’yı ziyaret etti

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti. Ziyarette, TOKİ’nin Nevşehir’de gerçekleştireceği yeni yatırımların yanı sıra Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi, Millet Bahçesi ve Kent Meydanı Projeleri masaya yatırıldı.
  TOKİ’nin kentte bulunan şantiyelerinde incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Rasim Arı ile bir süre görüştü.   TOKİ Başkan Yardımcıları ve üst düzey yöneticileri ile birlikte belediye başkan yardımcısı İbrahim Yüzer’in de bulunduğu ziyarette, TOKİ Başkanı Bulut ve Belediye Başkanı Arı, TOKİ ile Nevşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen çeşitli projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.   Nevşehir’de yapılması planlanan Millet Bahçesi ve Kent Meydanı ile kısa süre içerisinde başlayacak olan Karasoku, Hacı Rüştü, Herikli, 20 Temmuz, Kapucubaşı ve İbrahim Paşa Mahallelerinin büyük bir bölümünü içerisine alan Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında istişarelerde bulunan Bulut ve Arı, Nevşehir’e kazandırılacak yeni projeler için de çalışmaların başlatılmasını kararlaştırdı.   Ziyaret sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Türkiye genelinde 297 şantiyelerinin bulunduğunu ve bu şantiyelerde gerekli tedbirleri alarak faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.   Bulut, “Korona virüs sebebiyle Sağlık Bakanlığımızın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ve İçişleri Bakanlığımızın yayımlamış olduğu genelgeler doğrultusunda şantiyelerimizdeki işçi sayılarını belirli bir miktar azaltarak, kendi içinde karantina önlemlerini alarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz." dedi.   Belediye Başkanı Rasim Arı ise, TOKİ ile birlikte Nevşehir’de birçok önemli projeyi hayata geçireceklerini belirterek desteklerinden dolayı TOKİ Başkanı Bulut’a teşekkür etti.   Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde gerçekleştirilecek olan Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi için 7 Mayıs 2020 tarihinde inşaat ihalesinin gerçekleştirileceğini hatırlatan Arı, Karasoku, Hacı Rüştü, Herikli, 20 Temmuz, Kapucubaşı ve İbrahim Paşa Mahallelerinin büyük bir bölümünü içerisine alan Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi için artık son aşamaya gelindiğini kaydetti.   Bu bölgelerde yaşayan vatandaşları modern yaşam alanlarına kavuşturacak ve şehrin çehresini değiştirecek olan proje için TOKİ’nin örnek bir mimari projeyi burada hayata geçireceğini ifade eden Arı, projenin ilk etabının İbrahim Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde uygulanacağını açıkladı.   Kentsel Dönüşüm Projesi’nin yanı sıra Millet Bahçesi ve Kent Meydanı projesi içinde önemli adımların atıldığını vurgulayan Arı, “Seçimlerden önce verdiğimiz tüm sözleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayata geçecek olan bu projelerimiz ile birlikte marka şehir yolunda önemli bir adımı daha atacağız” dedi.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti. Ziyarette, TOKİ’nin Nevşehir’de gerçekleştireceği yeni yatırımların yanı sıra Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi, Millet Bahçesi ve Kent Meydanı Projeleri masaya yatırıldı.

 

TOKİ’nin kentte bulunan şantiyelerinde incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Rasim Arı ile bir süre görüştü.

 

TOKİ Başkan Yardımcıları ve üst düzey yöneticileri ile birlikte belediye başkan yardımcısı İbrahim Yüzer’in de bulunduğu ziyarette, TOKİ Başkanı Bulut ve Belediye Başkanı Arı, TOKİ ile Nevşehir Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen çeşitli projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

Nevşehir’de yapılması planlanan Millet Bahçesi ve Kent Meydanı ile kısa süre içerisinde başlayacak olan Karasoku, Hacı Rüştü, Herikli, 20 Temmuz, Kapucubaşı ve İbrahim Paşa Mahallelerinin büyük bir bölümünü içerisine alan Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında istişarelerde bulunan Bulut ve Arı, Nevşehir’e kazandırılacak yeni projeler için de çalışmaların başlatılmasını kararlaştırdı.

 

Ziyaret sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Türkiye genelinde 297 şantiyelerinin bulunduğunu ve bu şantiyelerde gerekli tedbirleri alarak faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.

 

Bulut, “Korona virüs sebebiyle Sağlık Bakanlığımızın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın ve İçişleri Bakanlığımızın yayımlamış olduğu genelgeler doğrultusunda şantiyelerimizdeki işçi sayılarını belirli bir miktar azaltarak, kendi içinde karantina önlemlerini alarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz." dedi.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı ise, TOKİ ile birlikte Nevşehir’de birçok önemli projeyi hayata geçireceklerini belirterek desteklerinden dolayı TOKİ Başkanı Bulut’a teşekkür etti.

 

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde gerçekleştirilecek olan Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi için 7 Mayıs 2020 tarihinde inşaat ihalesinin gerçekleştirileceğini hatırlatan Arı, Karasoku, Hacı Rüştü, Herikli, 20 Temmuz, Kapucubaşı ve İbrahim Paşa Mahallelerinin büyük bir bölümünü içerisine alan Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi için artık son aşamaya gelindiğini kaydetti.

 

Bu bölgelerde yaşayan vatandaşları modern yaşam alanlarına kavuşturacak ve şehrin çehresini değiştirecek olan proje için TOKİ’nin örnek bir mimari projeyi burada hayata geçireceğini ifade eden Arı, projenin ilk etabının İbrahim Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde uygulanacağını açıkladı.

 

Kentsel Dönüşüm Projesi’nin yanı sıra Millet Bahçesi ve Kent Meydanı projesi içinde önemli adımların atıldığını vurgulayan Arı, “Seçimlerden önce verdiğimiz tüm sözleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayata geçecek olan bu projelerimiz ile birlikte marka şehir yolunda önemli bir adımı daha atacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.