Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TOKİ Başkanı açıkladı, “Kaymaklı’ya 125 değil 63 konut yapılacak”

GÜNCEL 29.02.2024 - 21:16, Güncelleme: 29.02.2024 - 21:27
 

TOKİ Başkanı açıkladı, “Kaymaklı’ya 125 değil 63 konut yapılacak”

TOKİ Başkanı Ömer Bulut bugün Kaymaklı Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç ile yaptığı görüşmede Kaymaklı’ya öyle söylendiği gibi 125 konut değil 63 konut yapılacağını söyledi.
  AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Halit Elma’nın Kaymaklı’ya 125 konut müjdesini TOKİ Başkanı Ömer Bulut yalanladı. Kaymaklı Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç bugün TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etti. TOKİ Başkanı Bulut, Kaymaklı’ya 125 konut değil 63 konut yapılacağını ifade ederken sosyal donatı projesinde ise Kaymaklı’ya müjde verdi. Kaymaklı Belediye Başkanı Çekiç yaptığı açıklamada, “ Bugün TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ile yaptığımız görüşmede Kaymaklı’ya yapılacak konut sayısının en son halinin 63 olarak ihaleye çıkarılacağını tarafımıza iletmiştir. Sosyal donatı alanı olarak talep ettiğimiz alanın ise 8 bin m2 den 10 bin m2 ye çıkartıldığı müjdesini de verdiler.  Bu süreçte Kasabamıza yapılacak konut sayısında herhangi bir artış olmadığının bilgisini resmi olarak öğrenmiş bulunmaktayız” dedi.
TOKİ Başkanı Ömer Bulut bugün Kaymaklı Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç ile yaptığı görüşmede Kaymaklı’ya öyle söylendiği gibi 125 konut değil 63 konut yapılacağını söyledi.

 

AK Parti Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Halit Elma’nın Kaymaklı’ya 125 konut müjdesini TOKİ Başkanı Ömer Bulut yalanladı. Kaymaklı Belediye Başkanı MHP Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç bugün TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etti. TOKİ Başkanı Bulut, Kaymaklı’ya 125 konut değil 63 konut yapılacağını ifade ederken sosyal donatı projesinde ise Kaymaklı’ya müjde verdi.

Kaymaklı Belediye Başkanı Çekiç yaptığı açıklamada, “ Bugün TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ile yaptığımız görüşmede Kaymaklı’ya yapılacak konut sayısının en son halinin 63 olarak ihaleye çıkarılacağını tarafımıza iletmiştir. Sosyal donatı alanı olarak talep ettiğimiz alanın ise 8 bin m2 den 10 bin m2 ye çıkartıldığı müjdesini de verdiler.  Bu süreçte Kasabamıza yapılacak konut sayısında herhangi bir artış olmadığının bilgisini resmi olarak öğrenmiş bulunmaktayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.