Sitenin sağında bir giydirme reklam

TOGG, Kapadokya renklerine yer verdi

TÜRKİYE GÜNDEMİ 28.10.2022 - 21:00, Güncelleme: 28.10.2022 - 21:00
 

TOGG, Kapadokya renklerine yer verdi

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin renklerine yer verdi.
Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG sosyal medya hesaplarından renklerini açıkladı. Türkiye’nin otomobili TOGG, Kapadokya, Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula ve Pamukkale isimlerini taşıyan renkler ile yollarda yerini alacak. TOGG sosyal medya hesaplarından Türkiye’nin büyüleyici güzellikleri ile dolu Kapadokya’nın renklerini paylaştı. TOGG sosyal medya hesaplarından yapılan o paylaşımları kısa sürede büyük beğeni topladı.
Türkiye’nin yerli otomobili TOGG Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin renklerine yer verdi.

Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG sosyal medya hesaplarından renklerini açıkladı. Türkiye’nin otomobili TOGG, Kapadokya, Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula ve Pamukkale isimlerini taşıyan renkler ile yollarda yerini alacak.

TOGG sosyal medya hesaplarından Türkiye’nin büyüleyici güzellikleri ile dolu Kapadokya’nın renklerini paylaştı. TOGG sosyal medya hesaplarından yapılan o paylaşımları kısa sürede büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.