MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tiyatro Atölyesi için kayıtlar devam ediyor

KÜLTÜR-SANAT 22.06.2022 - 08:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tiyatro Atölyesi için kayıtlar devam ediyor

Nevşehir Belediyesi tarafından tiyatroya ilgi duyan sanatseverler için kurulan Tiyatro Atölyesi’nde 2. dönem oyuncu kayıtları devam ediyor.
    Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tiyatro alanında yeteneklerini ortaya koymak ve kendini geliştirmek isteyenler için ilki Mart ayında açılan Tiyatro Atölyesi’nde 2. kayıt dönemi başladı. Tiyatro Eğitmeni Gökhan Eryılmaz tarafından drama, üst oyunculuk ve sahne sanatları eğitimlerinin verileceği atölye çalışmaları için 25 Haziran 20222 tarihinde sona erecek olan kayıt döneminin ardından 26 Haziran Pazar günü seçmeler yapılacak. 16 yaş üstü dileyen herkesin ücretsiz olarak katılabileceği Tiyatro Atölyesi’nde yer almak isteyenler https://forms.gle/RY5MPLqbUJe1G4EF6 linkinden online olarak kayıtlarını yaptırabilecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından tiyatroya ilgi duyan sanatseverler için kurulan Tiyatro Atölyesi’nde 2. dönem oyuncu kayıtları devam ediyor.

 

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tiyatro alanında yeteneklerini ortaya koymak ve kendini geliştirmek isteyenler için ilki Mart ayında açılan Tiyatro Atölyesi’nde 2. kayıt dönemi başladı.

Tiyatro Eğitmeni Gökhan Eryılmaz tarafından drama, üst oyunculuk ve sahne sanatları eğitimlerinin verileceği atölye çalışmaları için 25 Haziran 20222 tarihinde sona erecek olan kayıt döneminin ardından 26 Haziran Pazar günü seçmeler yapılacak.

16 yaş üstü dileyen herkesin ücretsiz olarak katılabileceği Tiyatro Atölyesi’nde yer almak isteyenler https://forms.gle/RY5MPLqbUJe1G4EF6 linkinden online olarak kayıtlarını yaptırabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.