Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TFF 3.Lig 4.Grupta haftanın sonuçları ve puan durumu

SPOR 21.04.2024 - 17:18, Güncelleme: 21.04.2024 - 17:18
 

TFF 3.Lig 4.Grupta haftanın sonuçları ve puan durumu

TFF 3.Lig 4.Grupta 29. Hafta bugün oynanan maçlar ile tamamlanırken Nevşehir Belediyespor ligde kalma ümitlerini son haftaya taşıdı.
  TFF 3.Lig 4.Grupta 29.hafta bugün oynanan karşılaşmalar ile tamamlanırken Nevşehir Belediyespor deplasmanda Sebat Gençlikspor ile 0-0 berabere kalırken ligden ilk düşen takım Sultanbeyli Belediyespor olurken diğer 2 takım ise son hafta belli olacak. İşte haftanın sonuçları Bergama Sportif Faaliyetler AŞ: 2 Balıkesirspor: 1 Siirt İl Özel İdarespor: 2 Alanya Kestelspor: 0 Adana Futbol Kulübü: 3 Çatalcaspor: 1 Sebat Gençlikspor: 0 Nevşehir Belediyespor: 0 Çankaya Spor Kulübü: 1 Elazığ Futbol Kulübü: 1 Tokat Belediye Plevnespor: 2 Bursa Yıldırımspor: 0 Sultanbeyli Belediyespor: 0 Muş 1984 Muşspor: 1   Puan Durumu  
TFF 3.Lig 4.Grupta 29. Hafta bugün oynanan maçlar ile tamamlanırken Nevşehir Belediyespor ligde kalma ümitlerini son haftaya taşıdı.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta 29.hafta bugün oynanan karşılaşmalar ile tamamlanırken Nevşehir Belediyespor deplasmanda Sebat Gençlikspor ile 0-0 berabere kalırken ligden ilk düşen takım Sultanbeyli Belediyespor olurken diğer 2 takım ise son hafta belli olacak.

İşte haftanın sonuçları

Bergama Sportif Faaliyetler AŞ: 2 Balıkesirspor: 1

Siirt İl Özel İdarespor: 2 Alanya Kestelspor: 0

Adana Futbol Kulübü: 3 Çatalcaspor: 1

Sebat Gençlikspor: 0 Nevşehir Belediyespor: 0

Çankaya Spor Kulübü: 1 Elazığ Futbol Kulübü: 1

Tokat Belediye Plevnespor: 2 Bursa Yıldırımspor: 0

Sultanbeyli Belediyespor: 0 Muş 1984 Muşspor: 1

 

Puan Durumu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.