Sitenin sağında bir giydirme reklam

TES Başkanı Urgenç; ‘Sevgi ve emekten yana mücadelemizi sürdüreceğiz’

NEVŞEHİR 28.03.2022 - 08:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TES Başkanı Urgenç; ‘Sevgi ve emekten yana mücadelemizi sürdüreceğiz’

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Nevşehir Merkez I. ve ll. grup kurum temsilcileri ile sendika şubesinde değerlendirme ve istişare toplantısını gerçekleştirdi.
    Eğitim çalışanlarının talep ve istekleri doğrultusunda sendikal istikametimizi devam ettiriyoruz açıklamasında bulunan Başkan Urgenç, yaptığı konuşmada; “İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif'in dizelerini "Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! " Vurgulayarak mütevazi duruşumuzu koruyacağız. Biz sevgi ve emekten yana mücadelemizi yapacağız. Ancak muhataplarımız şunu da iyi idrak etsinler. Biz zulmün ve baskının karşısında Elif gibi dimdik durmuş bir teşkilatın mensuplarıyız. Türk Eğitim Sen 30 yıllık sendikal mücadelesinde; ne İktidarların saha sorumluluğunu, ne marjinal ideolojilerin temsilciliğini yapmıştır. Ne de terör örgütlerinin uzantısı olmuştur. Türk Eğitim Sen Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğini esas alarak devletten başka hiç bir yapı ve kuruma sadakat duymadan ekmek kavgasının önüne Türkiye sevdasını koymuştur. Sendikal mücadelede Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu ve kuruluş değerlerini, anayasamızın değişmez hükümlerini, ilke edinerek Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda eğitimin milli değerleri ve evrensel ilkelerini hedef olarak belirleyerek, çalışanların sosyoekonomik düzeylerini, özlük haklarını geliştirmeyi amaçlayan milli bir sivil toplum kuruluşudur” dedi.   Karşılıklı soru cevap, sendikal öneriler, maaş zammı, ek zam, meslek kanunu, refah payı vb. konularda istişare ve sendikanın ortaya koyduğu duruş değerlendirildikten sonra açıklamasını teşekkür ederek bitiren Başkan Urgenç; “Nevşehir Merkez İlçe kurum temsilcilerimizle değerlendirme toplantımızda bir araya geldik Kıymetli arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Hamdolsun istisnasız her bir üyemiz, Türk Eğitim Sen üyeliğini gururla ifade ediyor. Türk Eğitim Sen markası adımızdır, şerefimizdir. Her faaliyetimizde, hem çalışanların hem de muhatap olduğumuz her kişi ve kuruluşun karşısına ismimizle ve cismimizle çıkarız. Ne markamızdan, ne yaptıklarımızdan sakınırız. Türk Eğitim Sen’e bu gururu yaşatan her bir üyemize teşekkür ediyorum. Ne büyük bir şeref... Taraflı tarafsız tüm eğitim çalışanlarının gönlünde olmak tüm üyelerimizin duruşu ile ilgilidir. Sizlerin aracılığıyla 2023 üyemizi ve eğitim çalışanlarını selamlıyorum” ifadelerinde bulundu.  
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Nevşehir Merkez I. ve ll. grup kurum temsilcileri ile sendika şubesinde değerlendirme ve istişare toplantısını gerçekleştirdi.

 

 

Eğitim çalışanlarının talep ve istekleri doğrultusunda sendikal istikametimizi devam ettiriyoruz açıklamasında bulunan Başkan Urgenç, yaptığı konuşmada; “İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif'in dizelerini "Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! " Vurgulayarak mütevazi duruşumuzu koruyacağız. Biz sevgi ve emekten yana mücadelemizi yapacağız. Ancak muhataplarımız şunu da iyi idrak etsinler. Biz zulmün ve baskının karşısında Elif gibi dimdik durmuş bir teşkilatın mensuplarıyız. Türk Eğitim Sen 30 yıllık sendikal mücadelesinde; ne İktidarların saha sorumluluğunu, ne marjinal ideolojilerin temsilciliğini yapmıştır. Ne de terör örgütlerinin uzantısı olmuştur. Türk Eğitim Sen Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğini esas alarak devletten başka hiç bir yapı ve kuruma sadakat duymadan ekmek kavgasının önüne Türkiye sevdasını koymuştur. Sendikal mücadelede Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu ve kuruluş değerlerini, anayasamızın değişmez hükümlerini, ilke edinerek Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda eğitimin milli değerleri ve evrensel ilkelerini hedef olarak belirleyerek, çalışanların sosyoekonomik düzeylerini, özlük haklarını geliştirmeyi amaçlayan milli bir sivil toplum kuruluşudur” dedi.

 

Karşılıklı soru cevap, sendikal öneriler, maaş zammı, ek zam, meslek kanunu, refah payı vb. konularda istişare ve sendikanın ortaya koyduğu duruş değerlendirildikten sonra açıklamasını teşekkür ederek bitiren Başkan Urgenç; “Nevşehir Merkez İlçe kurum temsilcilerimizle değerlendirme toplantımızda bir araya geldik Kıymetli arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Hamdolsun istisnasız her bir üyemiz, Türk Eğitim Sen üyeliğini gururla ifade ediyor.

Türk Eğitim Sen markası adımızdır, şerefimizdir.

Her faaliyetimizde, hem çalışanların hem de muhatap olduğumuz her kişi ve kuruluşun karşısına ismimizle ve cismimizle çıkarız.

Ne markamızdan, ne yaptıklarımızdan sakınırız.

Türk Eğitim Sen’e bu gururu yaşatan her bir üyemize teşekkür ediyorum.

Ne büyük bir şeref...

Taraflı tarafsız tüm eğitim çalışanlarının gönlünde olmak tüm üyelerimizin duruşu ile ilgilidir. Sizlerin aracılığıyla 2023 üyemizi ve eğitim çalışanlarını selamlıyorum” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.