Sitenin sağında bir giydirme reklam

Teknik Direktör Cezayirli, "Bergama Belediyespor maçını kazanacağız"

SPOR 22.01.2024 - 23:22, Güncelleme: 22.01.2024 - 23:22
 

Teknik Direktör Cezayirli, "Bergama Belediyespor maçını kazanacağız"

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Cezayirli, Tokat Belediye Plevnespor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunarak desteklerini her zaman yanında hissettikleri Nevşehir Belediyespor taraftarlarına teşekkür etti.
  TFF 3.Lig 4.Grupta 16.hafta mücadelesinde Nevşehir Belediyespor deplasmanda Tokat Belediye Plevnespor’a 1-0 mağlup olarak ikinci yarıya puansız başladı. Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Cezayirli bu maçtan tüm dersleri çıkartıp Bergama Belediyespor maçını kusursuz oyun ve skorla bitirmek zorunda olduklarını söyledi. Cezayirli açıklamasında, “Maçın ilk 15 dakikasında zemin ve hava şartlarından dolayı planladığımız gibi oyuna başlayamadık. Maçın 20. dakikasında penaltıdan yediğimiz gol ile geriye düştük. Bu dakikadan itibaren rakip kalede etkili olmaya, pozisyon üretmeye çalıştık. İkinci yarı oyunu domine eden, pozisyon üreten taraftık. Son bölümde formasyon değişikliği ile riskler aldık. Sonucunda pozisyon zenginliği yarattık ancak sonucu değiştiremedi. 1-0 geriye düştükten sonra takımın verdiği reaksiyon ve mücadele çok değerliydi. İkinci yarı oynadığımız pozitif ve coşkulu oyun önümüzdeki maçlar için bize büyük bir referans olacaktır. Bu maçtan tüm dersleri çıkarıp, Bergama Bld. Spor maçını kusursuz oyun ve skor ile bitirmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Kötü hava şartlarında bizi yalnız bırakmayan değerli taraftarımıza teşekkür ediyor, desteklerini karşılıksız bırakmayacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.
Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Cezayirli, Tokat Belediye Plevnespor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunarak desteklerini her zaman yanında hissettikleri Nevşehir Belediyespor taraftarlarına teşekkür etti.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta 16.hafta mücadelesinde Nevşehir Belediyespor deplasmanda Tokat Belediye Plevnespor’a 1-0 mağlup olarak ikinci yarıya puansız başladı. Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Cezayirli bu maçtan tüm dersleri çıkartıp Bergama Belediyespor maçını kusursuz oyun ve skorla bitirmek zorunda olduklarını söyledi.

Cezayirli açıklamasında, “Maçın ilk 15 dakikasında zemin ve hava şartlarından dolayı planladığımız gibi oyuna başlayamadık. Maçın 20. dakikasında penaltıdan yediğimiz gol ile geriye düştük. Bu dakikadan itibaren rakip kalede etkili olmaya, pozisyon üretmeye çalıştık. İkinci yarı oyunu domine eden, pozisyon üreten taraftık. Son bölümde formasyon değişikliği ile riskler aldık. Sonucunda pozisyon zenginliği yarattık ancak sonucu değiştiremedi. 1-0 geriye düştükten sonra takımın verdiği reaksiyon ve mücadele çok değerliydi. İkinci yarı oynadığımız pozitif ve coşkulu oyun önümüzdeki maçlar için bize büyük bir referans olacaktır. Bu maçtan tüm dersleri çıkarıp, Bergama Bld. Spor maçını kusursuz oyun ve skor ile bitirmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Kötü hava şartlarında bizi yalnız bırakmayan değerli taraftarımıza teşekkür ediyor, desteklerini karşılıksız bırakmayacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.