Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı: 7 yaralı

ASAYİŞ 14.10.2023 - 22:19, Güncelleme: 14.10.2023 - 22:19
 

Tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı: 7 yaralı

Nevşehir’de tarım işçilerini taşıyan minibüs, kavşakta dönüş yapan tıra çarpmamak için refüje çarptı, kazada 7 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre kaza, Nevşehir-Gülşehir karayolu depolar mevkiinde meydana geldi. Patates depolarına tarım işçisi taşıyan Yunus Y.’nin kullandığı 50 ABL 544 plakalı minibüs, kavşakta dönüş yapan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen tıra çarpmamak için ani manevra yapınca refüje çarparak durabildi. Kazada sürücü Yunus Y. ile minibüste bulunan 6 tarım işçisi yaralandı.   Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi ile birlikte polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar Nevşehir’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen tır sürücüsü olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri tır sürücüsünün tespiti için çalışma başlattı.
Nevşehir’de tarım işçilerini taşıyan minibüs, kavşakta dönüş yapan tıra çarpmamak için refüje çarptı, kazada 7 kişi yaralandı.


Alınan bilgilere göre kaza, Nevşehir- Gülşehir karayolu depolar mevkiinde meydana geldi. Patates depolarına tarım işçisi taşıyan Yunus Y.’nin kullandığı 50 ABL 544 plakalı minibüs, kavşakta dönüş yapan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen tıra çarpmamak için ani manevra yapınca refüje çarparak durabildi. Kazada sürücü Yunus Y. ile minibüste bulunan 6 tarım işçisi yaralandı.

 

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi ile birlikte polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar Nevşehir’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen tır sürücüsü olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri tır sürücüsünün tespiti için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.