Sitenin sağında bir giydirme reklam

Suvermez Kapadokyaspor, Yozgat’ı eli boş gönderdi

SPOR 18.12.2022 - 16:23, Güncelleme: 18.12.2022 - 22:26
 

Suvermez Kapadokyaspor, Yozgat’ı eli boş gönderdi

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Yozgat Bozokspor’u 3-0 mağlup etti.
  BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin12.haftasında konuk ettiği Yozgat Belediyesi Bozokspor’u 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ilk yarısında rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor Taha’nın kaydettiği gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında da atak bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor İsmail Salman’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. Mücadelenin son dakikalarında Mehmet Becer’in maçın skorunu tayin eden golü atarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. Lig ikincisi Yozgat Belediyesi Bozokspor’u adeta sahadan silen Suvermez Kapadokyaspor bu maç sonrasında puanını 24’e çıkartırken Yozgat Belediyesi Bozokspor ise 25 puanda kaldı.
Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Yozgat Bozokspor’u 3-0 mağlup etti.

 

BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin12.haftasında konuk ettiği Yozgat Belediyesi Bozokspor’u 3-0 mağlup etti. Mücadelenin ilk yarısında rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor Taha’nın kaydettiği gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında da atak bir oyun sergileyen Suvermez Kapadokyaspor İsmail Salman’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçti. Mücadelenin son dakikalarında Mehmet Becer’in maçın skorunu tayin eden golü atarak sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Lig ikincisi Yozgat Belediyesi Bozokspor’u adeta sahadan silen Suvermez Kapadokyaspor bu maç sonrasında puanını 24’e çıkartırken Yozgat Belediyesi Bozokspor ise 25 puanda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.