Sitenin sağında bir giydirme reklam

Suvermez Kapadokyaspor, Yozgat Belediyesi Bozokspor'u konuk edecek

SPOR 16.12.2022 - 10:44, Güncelleme: 16.12.2022 - 10:44
 

Suvermez Kapadokyaspor, Yozgat Belediyesi Bozokspor'u konuk edecek

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 12. haftasında Yozgat Belediyesi Bozokspor'u konuk edecek.
Bal Ligi 6.grupta mücadele eden temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor ligin 12. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Yozgat temsilcisi Yozgat Belediyesi Bozokspor'u konuk edecek. 18 Aralık Pazar günü Suvermez köyü Fikret Tunca Spor Kompleksi'nde saat 14.00'te başlayacak olan mücadeleyi Giray Şaylan yönetecek.  Hakem Giray Şaylan'ın yardımcılıklarını ise Demirhan Emir ve Orhun Aydın Duran yapacak. Bu mücadele öncesinde Suvermez Kapadokyaspor ligde 19 puan ile 5.sırada yer alırken Yozgat Belediyesi Bozokspor ise 25 puanla 2.sırada yer alıyor.
Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 12. haftasında Yozgat Belediyesi Bozokspor'u konuk edecek.

Bal Ligi 6.grupta mücadele eden temsilcimiz Suvermez Kapadokya spor ligin 12. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Yozgat temsilcisi Yozgat Belediyesi Bozokspor'u konuk edecek.
18 Aralık Pazar günü Suvermez köyü Fikret Tunca Spor Kompleksi'nde saat 14.00'te başlayacak olan mücadeleyi Giray Şaylan yönetecek. 
Hakem Giray Şaylan'ın yardımcılıklarını ise Demirhan Emir ve Orhun Aydın Duran yapacak.
Bu mücadele öncesinde Suvermez Kapadokya spor ligde 19 puan ile 5.sırada yer alırken Yozgat Belediyesi Bozok spor ise 25 puanla 2.sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.