Sitenin sağında bir giydirme reklam

Suvermez Kapadokyaspor yoluna doludizgin devam ediyor

SPOR 20.11.2022 - 21:19, Güncelleme: 20.11.2022 - 21:19
 

Suvermez Kapadokyaspor yoluna doludizgin devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Niğde Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek yoluna doludizgin devam etti.
BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 8.haftasında Niğde Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmanın henüz 8.dakikasında Savaş’ın penaltı golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçen Suvermez Kapadokyaspor 24.dakikada ise İsmail Salman’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçerken ilk yarı da bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Suvermez Kapadokyaspor oldu. Mücadelenin 53.dakikasında Muhammet ile durumu 3-0’a getiren Suvermez Kapadokyaspor karşılaşmanın 79.dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Muhammet’in golüyle karşılaşmada durumu 4-0’a getirdi. Mücadelede başka gol olmayınca Suvermez Kapadokyaspor, Niğde Belediyepsor’u 4-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı. Bu mücadelenin ardından Suvermez Kapadokyaspor puanını 15’e çıkartırken grupta da 4.sıraya yükseldi.
Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Niğde Belediyespor’u 4-0 mağlup ederek yoluna doludizgin devam etti.

BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 8.haftasında Niğde Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmanın henüz 8.dakikasında Savaş’ın penaltı golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçen Suvermez Kapadokyaspor 24.dakikada ise İsmail Salman’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçerken ilk yarı da bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Suvermez Kapadokyaspor oldu. Mücadelenin 53.dakikasında Muhammet ile durumu 3-0’a getiren Suvermez Kapadokyaspor karşılaşmanın 79.dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Muhammet’in golüyle karşılaşmada durumu 4-0’a getirdi. Mücadelede başka gol olmayınca Suvermez Kapadokyaspor, Niğde Belediyepsor’u 4-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı.

Bu mücadelenin ardından Suvermez Kapadokyaspor puanını 15’e çıkartırken grupta da 4.sıraya yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.