Sitenin sağında bir giydirme reklam

Suvermez Kapadokyaspor, Yahşihanspor'u eli boş gönderdi

SPOR 04.12.2022 - 16:45, Güncelleme: 04.12.2022 - 16:45
 

Suvermez Kapadokyaspor, Yahşihanspor'u eli boş gönderdi

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Kırıkkale temsilcisi Yahşihanspor’u 2-1 mağlup etti.
BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor ligin 10.haftasında Kırıkkale temsilcisi Yahşianspor’u konuk etti. Mücadeleye atak bir oyun ile başlayan Suvermez Kapadokyaspor karşılaşmanın 29.dakikasında penaltı kazandı. Suvermez Kapadokyaspor’da penaltıyı kullanan Savaş Doğan takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 44.dakikasında konuk ekip Yahşihanspor kullanılan köşe atışı sonrasında oluşan karambolde Murat’ın kaydettiği gol ile karşılaşmada 1-1 eşitliği yakaladı. Karşılaşmada ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Suvermez Kapadokyaspor karşılaşmanın 79.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor’da Onur Necdet Duman’ın golüyle Suvermez Kapadokyaspor karşılaşmada 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın 90 dakikasında başka gol olmayınca Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde 3 puanı alan taraf oldu.
Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Kırıkkale temsilcisi Yahşihanspor’u 2-1 mağlup etti.

BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor ligin 10.haftasında Kırıkkale temsilcisi Yahşianspor’u konuk etti. Mücadeleye atak bir oyun ile başlayan Suvermez Kapadokyaspor karşılaşmanın 29.dakikasında penaltı kazandı. Suvermez Kapadokyaspor’da penaltıyı kullanan Savaş Doğan takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 44.dakikasında konuk ekip Yahşihanspor kullanılan köşe atışı sonrasında oluşan karambolde Murat’ın kaydettiği gol ile karşılaşmada 1-1 eşitliği yakaladı. Karşılaşmada ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Suvermez Kapadokyaspor karşılaşmanın 79.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor’da Onur Necdet Duman’ın golüyle Suvermez Kapadokyaspor karşılaşmada 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın 90 dakikasında başka gol olmayınca Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde 3 puanı alan taraf oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.